Macam nak pencen cepat jer..

Saturday, November 22, 2014 Nazlee Ismail 9 Comments


maaf lah ye pembaca blog pcl yang dikasihi..bila pcl berada dalam kampung halaman selalunya aktivi blogging akan terhad masa..ada masalah line internet yang kekadang ada kekadang tak ada capaian.

pcl juga dok kalut dengan persiapan kenduri kahwin adik lelaki..dan seperkara lagi dok layan pancing ikan puyu ..haha ni yang best sangat, rasa macam nak pencen awal dok di kampung ..

rasa best je , aman damai suasaa pagi hingga kr malam..

gambar² kat bawah ni adalah antara yang sempat diambil sebelum buat kerja kenduri..










9 comments:

  1. canteknya kpg PCL..ni baru betul kpg yg permai ni..bestnya..huhu..

    ReplyDelete
  2. wah bestnya mancing ikan puyu...sedap msk sambal tumis n kalau banyak buat pekasam..

    ReplyDelete
  3. Kakcik ada juga angan2 nak habiskan sisa usia di kampung, tapi kampung kakcik hanya dikelilingi pokok getah dan pokok buah2an...tiada taliair yang cantik macam kampung PCL... :)

    ReplyDelete
  4. MMG DAMAI PUN..KIAMBANG BERTAUT TAK AMBIL KE PCL?CELAH2 TU MESTI BANYAK IKAN PUYU..

    ReplyDelete
  5. Mengai puyu syurga woiiitttt...bestnya balik kampung!

    ReplyDelete
  6. KAT KG MANA NI?? MCM KENAL JER

    ReplyDelete
  7. Tak pernah merasa nikmat memancing nih

    ReplyDelete
  8. Berenang kat parit tu pon best jugak..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.