Mana mungkin..

Saturday, November 08, 2014 Nazlee Ismail 0 Comments

Jangan menunggu projek, baru bekerja, tapi bekerjalah, maka projek akan menunggumu..

aku terpanggil bila ada yang memanggil, suntikan semangat untuk terus blogging.

semalam capaian internet teruk..malam ni pun , baru saja okay..

aku kata kat mamaD , malas dah nak blogging..dah penat. terus ajak dia minum teh sambil menemani hanis yang selalu mengadu lapar..roti canai lagi! tak pernah jemu dia dengan menu sama setiap malam.

balik.. bila internet dah okay, hasrat nak berhenti berblog terbantut.. hurm.

"mama tak caya abah nak stop blogging" ..bisik mamaD kat hanis..suaranya kuat saja bagi aku dengar..haha.

mana mungkin..



0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.