Baru nak mula semula ..

Wednesday, December 03, 2014 PCL 2 Comments


..Petang semalam , sebelum jam 5 mamaD dah masej...katanya hanis dan sepupu dia nak masuk gym. Lama dah teringin sangat nak bersenam, aku pun dah lama tak keluar peluh petang-petang asyik kerja saja.

Hanis, adlina, mamaD dan anak-anak lain turut sama masuk gym, seronok dorang main gym kat dalam...bila dah ramai aku lebih selesa untuk berlari di luar ..


Semalam aku dapat selesaikan larian ..dalam 3km, memang penat rasanya kalau dah lama tak jogging., sebulan lebih rasanya tak jogging, balik kampung makan tak hingat..huh ! .

Memang ada niat nak teruskan setiap petang , nak dapatkan balik stamina yang dah hilang .., nak turunkan berat badan yang semakin kembang ni...

Hujung bulan ni ada Morib Fun Run 2014 , acara tahunan buat pertama kali aku nak join, ..risau jugak kalau semput dan tertinggal jauh dengan otai-otai runner..haha.



2 comments:

  1. Saya dah sebulan tak jogging.. eemm.

    ReplyDelete
  2. wahhh badan sihat... sha asyik makan tido je... camne ni...?? ish

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.