PAKEJ MENCANDAT SOTONG KUALA TERENGGANU 2015

Monday, March 23, 2015 PCL 10 Comments


Saya telah banyak mendapat pertanyaan berkenaan Pakej Mencandat Sotong sejak beberapa tahun yang lalu setelah saya mengiklankan pakej tersebut di dalam blog ini.

Setiap tahun HARGA pakej berubah-ubah bergantung kepada kenaikan harga bahan api/ PERMINTAAN semasa dan beberapa sebab lain.

CARI HOTEL DI TERENGGANU (klik sini)

PAKEJ MENCANDAT SOTONG KUALA TERENGGANU 2015  

adalah seperti berikut :


PAKEJ BOT (8-10 ORANG) = RM? *TERKINI
*SILA BERHUBUNG (017-4009726 Nazlee) UNTUK PERBINCANGAN DAN PENETAPAN HARGA PAKEJ.

Pakej 2015 (Bulan April - Oktober)

KEMUDAHAN YANG DISEDIAKAN:

Peralatan Candat disediakan (utk tambahan jika ada boleh bawa sendiri)
Jaket Keselamatan
System GPS
Spot Light
Kemudahan dapur
Kemudahan tandas/bilik persalinan
Air batu dan Air mineral
Tekong berpengalaman lebih 10 tahun
Taklimat teknik mencadat yang betul
Bertolak (5pm) dan balik waktu subuh (7am di jeti)
Setiap Group diberi 1 Chalet/Bilik untuk menyimpan barang
Makan percuma
Bot berlesen

Bertolak dari Jeti LKIM sekitar Kuala Terengganu.

Makluman/syarat tempahan;

Tempahan hendakah melalui email ; nazli.angkasa@gmail.com / whatsapp 0174009726 (nazlee)
Deposit/pendahuluan RM XXX
Deposit tidak dikembalikan dan pertukaran pakej tidak diterimasetelah dimuktamadkan.




> Email : nazli.angkasa@gmail.com

Dapatkan info Pakej Mencandat Sotong 2016

(Klik)

10 comments:

  1. Tak pernah merasa mencandat sotong..

    ReplyDelete
  2. Berita baik untuk orang2 yang minat aktiviti ni..

    Salam PLC...dah lama saya tak singgah sini

    ReplyDelete
  3. balik boleh buat masak terus :)

    ReplyDelete
  4. berminat..harap admin boleh sertakan gambar bot dan kemudahan yang disediakan untuk setiap pakej2 di atas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuan boleh berhubung terus melalui email @ whatsapp yg tertera untuk keterangan lanjut . terima kasih.

      Delete
  5. Jauhnye beza.. Thn lps g cndat d chendering bot 17 org bru rm18++, dpt 2 blik percuma lg utk rht2, klengkapan mncandat n mcm2 lg,

    ReplyDelete
  6. sedapnya sotong fresh dibakar....!! mesti "manis" je rasa... heheheheee...
    teringin juga nak merasa candat sotong sendiri... tapi hubby bukan jenis beach and laut2 ni.. dia tak berapa suka... kikikikikiii...

    ReplyDelete
  7. Fuhh mencandat sotong ,, bestnyer..best bila dpt byk sotong hehe

    ReplyDelete
  8. wahhh ni aktiviti menarik keluarga ni ...

    ReplyDelete
  9. Welcome to terengganu..! Jom memcandat!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.