Wanita atau gadis muslim berjubah memang nampak lebih anggun !

Friday, December 19, 2014 PCL 15 Comments




Nina ni ikut wajah sapa? , Mama dia kah?

Anak sulung  kami yang baik lemah lembut dan dengar kata, tak pernah tinggi suara...turut je apa abah mama dia cakap (alhamdulillah) .

Kenapa pula aku cakap pasal Nurhusnina? selalunya NurHanis Umairah jer.





Sebab Nina tak ada depan mata.., cuma 2 minggu sekali baru berjumpa, Dia dah semakin matang sekarang. Cara berpakaian, cara bergaul dengan orang dewasa memang menunjukkan dia sudah meningkat keremajaan kepada satu tahap.

Bila balik rumah selalu cakap pasal fesyen ni , fesyen tu..nak beli macam ni  dan macam itu...

MamaD rajin melayan anak-anak...maklum lah kaum sejenis, kalau aku layan senang jer. tanya pasal fesyen boleh... lagi senang pakai jer Jubah !

p/s : wanita atau gadis muslim berjubah memang nampak lebih anggun ! (90% lelaki bersetuju) :))

...suruh jugak Nina pakai jubah, kali ni tak nak pulak dia dengar..hurm. Tak selesa la ...macam makcik-makcik katanya  !! haha alasan.



15 comments:

  1. hahahhaha..biasa laa anak dara zaman skrg.. mesti laa ikut fesyen sekrg..btw, fesyen ni dia berpusing.. percayalah, akan ada 1 hari nanti, jubah trending..time tu laa reramai sibuk nak pakai jubah..tp kejap je laa bila ada fesyen trending yg baru.. heeee

    ReplyDelete
  2. Tapi... tapi... tapi... jubah longgar lah. memang cun. sekarang an banyak jubah ketat. tengok perempuan pakai jubah ketat rasa macam, errrr~

    ReplyDelete
  3. Muka ayah dia ada...muka mama D pun ada.....
    Salam Jumaat PCL :)

    ReplyDelete
  4. suka jugak pakai jubah sebab senang. sarung je dah siap. :)

    ReplyDelete
  5. Mmg... Suami sy pun suka.

    ReplyDelete
  6. muka mixed je Nurul nampak :) Nurul pun selesa pakai berjubah, tak ketat tapi pun tak longgar sangat, pilih la yang selesa dan nampak kemas

    ReplyDelete
  7. Wah.. tiba2 rasa cam pcl ni dah berumur sgt tgk anak dara dah besar..hahhaaa

    Alhamdulilah..bagi anak selesa selagi ia tutup aurat.

    ReplyDelete
  8. Hahaha...jubah memang cantik

    ReplyDelete
  9. yeahh saia suka jubah! mana ade macam makcik makcik. Pakai yang plain pun nampak okay kalau pandai main dengan tudung :)

    ReplyDelete
  10. hahah mokcik masa belum jadi mokcik pun memang suka pakai jubah longgar.. rasa selamat dan selesa

    ReplyDelete
  11. hehehehe pcl ni sakat anak...memang la dia cakap mcm macik2...hehehhee

    cuba try cakap...jubah version pcl...panggilan lain dress labuh...ha gitue...akekekkeke kebanyakan jubah saya memang letak riben belakang kasi keremajaan gituw..akekekkee

    ReplyDelete
  12. comel dan manis anak dara akak...

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..manis dan sopan ja anak dara pcl ya

    ReplyDelete
  14. wahh..

    anak siapakah itu ye..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.