Hargai kebolehan seseorang .

Friday, November 28, 2014 Nazlee Ismail 8 Comments



tukang gunting rambut, janggut peribadi pcl menawarkan diri nak berkhidmat..katanya rimas tengok rambut panjang dan tak kemas.

sebenarnya pcl lagi rimas , kadang jadi pening kepala bila rambut terpanjang dari biasa..macam mana lah mereka yang simpan rambut panjang melepasi bahu bagi kaum lelaki..mungkin ada keistimewaan yang itu pada diri pcl..respect sama otai blogger kita ; uncle gedek.

sejak berkahwin tak pernah sekali pun gunting rambut di salon atau pun kedai gunting rambut...memang jimat sebulan sekali kat sini.

terbaru ni skill mamaD bertambah bila dia pandai cutting style Korean, semalam dia potong rambut hanis dan sepupu hanis..

"mama belajar kat youtube cara Korean ..." tak sia² belajaq kata mamaD free pulak tu.


8 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Amanjaya Mall, C-Mart Sungai Petani ; Tiada Kemudahan Surau Awam ?

Thursday, November 27, 2014 Nazlee Ismail 8 Comments



Pcl hari ni tak ada aktiviti memancing ikan, kesian kat anak bosan dia duduk rumah saja. Tengahari tadi pi temankan mamaD bawa Hanis dan sepupunya shopping di Amanjaya Mall Sungai Petani.

biasanya pcl lepak dalam kereta sementara tunggu waktu solat.. then bila masuk waktu zohor pcl masuk ke dalam mall nak cari surau awam.

Mall besar sebigitu susah nak cari surau? , tak nampak petunjuk arah yang ada tandas dan tempat makan !

cuba nak bertanya kat kaunter info ..hurm tak ada staff pulak, tunggu lagi dan sambil pusing pusing dua tiga kali..last sekali jumpa orang muslim yang ada kat situ.

"Bang..kat dalam ni ada surau dak?"

"tak tau la.. iss tak dak kot"





8 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Catwalk bawa Sia ?

Thursday, November 27, 2014 Nazlee Ismail 4 Comments



Ingat kembali masa silam zaman pcl kanak² dulu selalu ikut mak pergi kenduri kahwin.

Kebanyakan tetamu yang datang akan membawa bersama bekas 'sia' yang mana di dalamnya berisi beras atau gula.., masa dulu tetamu tak beri tuan rumah wang tunai.

kalau tengok dalam gambar tu , pcl sedang membawa sia yang dibekalkan oleh keluarga pengantin perempuan untuk dibawa sebagai ole² rombongan.

rasanya ini bukan adat tapi sekadar #throwback buah tangan tetamu.

4 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Gambar cantik pagi tadi..

Tuesday, November 25, 2014 Nazlee Ismail 7 Comments

seharian makan angin di persisiran pantai dan sungai² berdekatan tujuan untuk menikmati keindahan sambil melayani hobi masing² ; balik bercuti di Kedah ni biasalah..nak tengok blog ni pun dah tak sempat..hanya gambar diselitkan ;











kalau orang tanya "memancing dapat ikan tak?" , sebenarnya bagi  orang yang sangat minat memancing dia tak ingat nak dapat ikan...tak dapat naikkan ikan ke daratan pun tak apa..janji kail disentap atau joran terasa tarikan ikan tu dah kira ok, lepas gian..haa macam tu lah , pcl memahami mereka (keluarga kaki pancing).

7 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Keluarga kena jaga hati mereka..

Tuesday, November 25, 2014 Nazlee Ismail 3 Comments

kalau semalam pcl dan keluarga berada di Perak, kampung halaman pcl tapi hari ni..tapi hari ni dah berada di Sungai Petani..

macamni lah kalau sudah hidup berkeluarga..keluarga sendiri dan keluarga mertua sama² kena jaga hati, untung kami dua² belah utara.






..usai makan beramai dan berkemas, satu per satu adik beradik angkat kaki..termasuklah pcl,
nak balik Sp.

Bila sampai di Sp..
memancing salah satu aktiviti kami, lepas sarapan terus tak lepas peluang..kesian pada mak mertua sebab dia #kakipancing.





3 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Macam nak pencen cepat jer..

Saturday, November 22, 2014 Nazlee Ismail 9 Comments


maaf lah ye pembaca blog pcl yang dikasihi..bila pcl berada dalam kampung halaman selalunya aktivi blogging akan terhad masa..ada masalah line internet yang kekadang ada kekadang tak ada capaian.

pcl juga dok kalut dengan persiapan kenduri kahwin adik lelaki..dan seperkara lagi dok layan pancing ikan puyu ..haha ni yang best sangat, rasa macam nak pencen awal dok di kampung ..

rasa best je , aman damai suasaa pagi hingga kr malam..

gambar² kat bawah ni adalah antara yang sempat diambil sebelum buat kerja kenduri..










9 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Kesian Nina tak ikut pulak..

Friday, November 21, 2014 Nazlee Ismail 3 Comments


Petang kelmarin selepas waktu kerja kami bertolak balik dari Banting ke Parit Buntar..kesian Nina, balik kampung kali ni dia tak ikut sama sebab belum cuti lagi.

Sepanjang perjalanan kami tiada masalah alhamdulillah lancar , jam 11pm sudah sampai ke destinasi.

Pcl balik cuti awal ni sebab hari ni adik lelaki pcl bernikah. Lepas solat Asar nanti cadangnya akan dinikahkan di Kulala Kangsar.

...ke Kuala Kangsar pulak lah kami petang nanti. InsyaAllah.



...kesian pulak tengok Hanis takda geng dalam kereta, selalu bila kakak dia ada bising lah dalam kereta ni.

"adik dah besaq pon, leh kawan sembang ngan mama" ..kata mama.

3 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Kayu Kemuning Hitam ada dalam simpanan PCL !

Thursday, November 20, 2014 PCL 1 Comments

Kemuning Hitam
Cantikkan kayu kemuning hitam ni kalau dibuat batu cincin, ..pcl masih ada 2 ketul kayu dalam simpanan..nak buat air penawar untuk kebabyakan penyakit rasanya pcl tak gemar ..hanya beli masa tu untuk simpan sebab kayu tu kelihatan cantik..

teringin jugak nak buat macam dalam gambar ni..tapi kan semuanya terbatal niat sebab saya bukan pemakai cicin haha..







sekarang masih ada tersimpan, jadi kalau ada sesiapa yang kesukaran nak mendapatkan bagi tujuan yang baik baik boleh la hubungi pcl..

p/s sebelum ni pcl ada selitkan cerita pasal kayu kemuning hitam di sini.

1 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Plan awai² tak kalut !!

Wednesday, November 19, 2014 Nazlee Ismail 8 Comments




sepokok daun sup dan sepeket ikan masin, hurmm...beli awai tak kalut !

dah tak tau nak beli apa nak buat menu makan tengahari.., stok yang ada dalam peti sejuk cuma ayam.

#sup ayam
#ikan masin goreng bawang
#sambal belacan hot!

rasanya ok dah ni untuk hidangan tengahari kami sekeluarga ...plan awai² tak kalut !!

~ mamaD ; "awat beli sepokok dau tu?" "betui ka tu daun sup?"

8 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

3H2M Pak Bara / Koh Lidee / Satun , THAILAND bersama Travel Blog Malaysia Thailand .

Tuesday, November 18, 2014 Nazlee Ismail 0 Comments

Travel Blog Malaysia Thailand telah menyusun program pelancongan/lawatan seperti berikut :

Program (3H2M) Pak Bara / Koh Lidee / Satun , THAILAND .





Day 1
- selesai urusan di Wang Kelian
- bertolak ke Pekan Chalung.
  peta akan di beri
- sampai di Chalung bertolak ke Masjid Misbahuddin,melawat tadika melayu,bersolat dan lunch
- bertolak ke Pak Bara
- check in resort
- berehat
- ke Beting Pasir,bergambar dan menghayati sunset.
- ke pantai Pak Bara makan malam dan solat.
- bersiar siar di pantai Pak Bara
- balik ke bilik
  aktiviti bebas, memancing dgn peralatan sendiri.

Day 2.
- Breakfast
- bertolak ke jeti
- bertolak ke Koh Lidee
- aktiviti berkelah,mandi manda,memancing dgn peralatan sendiri.
- Lunch ( pack)
- petang balik ke bilik
- rehat
- ke pekan Langu
- ke Mo Ko Petra National Park
- ke Pantai Pak Bara, makan malam.
- ke pasar malam di tepi pantai Pak Bara
- balik ke bilik dan aktiviti bebas

Day 3
- Breakfast
- Bertolak ke Bandar Satun
- melawat Bandar Satun
- Lunch ( atas tanggungan sendiri )
- Shopping di Big City

- bertolak ke Wang Kelian

(Kepada anda@kumpulan yang berminat boleh terus pm untuk mendapatkan info lanjut ke Page Travel Blog Malaysia Thailand)

Post by Travel Blog Malaysia Thailand.




0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

"awai tak kalut"

Tuesday, November 18, 2014 Nazlee Ismail 3 Comments


gambar hiasan :) ..follow  
dah habis waktu kerja baru boleh nak bersantai santai, jam 5 lebih baru nak keluar ofis kira ni awal jugak , selalu pcl pukul 6 baru nak balik...

Antara keluarga dan kerjaya, mana lebih utama?

Antara semuanya mana nak di dahulukan selain menunaikan kewajiban kepada Tuhan?

setiap dari kita ada jawapannya.
ada di antara kita , setelah hilang segalanya baru nak ingat Allah, baru nak ingat keluarga dan baru sedar bertapa resahnya kehidupan tanpa petunjuk redhaNya.

entri ni sengaja pcl tulis untuk mengigatkan diri sendiri apabila kita sering berada dalam kekalutan, apa yang berada dalam ingatan dan fikiran?

pcl suka akan kata kata yang sering digunakan dalam rakan grup whatsaap sekolah kami..

.. "awai tak kalut" (kalau awal tak akan kalut/kalangkabut).

p/s : kena ada perancangan awal, terutama dalam mencorak kehidupan.


3 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

3H2M Koh Lipe , THAILAND bersama Travel Blog Malaysia Thailand .

Monday, November 17, 2014 Nazlee Ismail 7 Comments


Travel Blog Malaysia Thailand telah menyusun program pelancongan/lawatan seperti berikut :
Program (3H2M) Koh Lipe , THAILAND.

Day 1
11.00 am - bertolak ke Koh Lipe - singgah di Koh Khai untuk bergambar
1.00 pm - sampai di Jeti Lipe.
Check in dan makan tengahari
3.00 pm - aktiviti laut di pantai Koh Lipe
6.00 pm - aktiviti sunset , anda di bawa oleh tour guide
7.00 pm - makan Malam
8.00 pm - anda dibawa ke walking street dan aktiviti bebas.

Day 2
8.00 am - sarapan
9.30 am - aktiviti snorkeling
- koh adang
- koh hingam
- koh Jabang
- koh rawi
- koh kra
lunch disediakan
snorkeling set
tour guide
5.00 - balik bilik
6.30 - sunset di lokasi yg lain
7.00 - makan mlm
8.30 - walking street dan aktiviti bebas

Day 3
8.30 am - sarapan
9.00 am - mandi manda di Pantai Pataya Lipe
12.00 pm - checkout
1.00 pm - Ferry ke Bara
3.00 pm - bersurai
**** waktu Thai



(Kepada anda@kumpulan yang berminat boleh terus pm untuk mendapatkan info lanjut ke Page Travel Blog Malaysia Thailand.



7 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Syabas dan Tahniah AEON Jusco Bukit Tinggi, Klang menyediakan kemudahan Surau yang terbaik .

Sunday, November 16, 2014 Nazlee Ismail 10 Comments



Sudah lama sangat rasanya tak pergi jalan-jalan cari makan di AEON Jusco Bukit Tinggi Klang..ya memang lama sejak tak ada keperluan nak kesana. Kalau dulu asyik melayankan kesukaan Hanis dengan makan Big Apple Donut di situ, selalu lah kami, sebulan beberapa kali.

keluarga pcl, ..gambar sengaja dikaburkan  :)

Petang tadi singgah sekejap, Hanis nak makan Tako pulak, nama makanan Jepun apa tah?..singgah sebelum hantar kak Nina balik ke asrama.

Okay sebenarnya pcl nak kongsi cerita pasal benda lain, ..tadi terperasan masa solat di surau dalam AEON Jusco tu nampak sudah banyak kelainan dari segi rekabentuk dia, cantik dan kemas sangat selepas pengubahsuaian besar dilakukan.

Pintu Surau AEON Jusco Bukit Tinggi, Klang

Masuk ke dalamnya, nampak sungguh selesa dengan kemudahan yang tersedia, ia telah memudahkan pengunjung Muslim untuk menunaikan kewajiban mereka kepada Allah swt. Surau yang selesa sebegini akan menarik minat mereka dari tidak melalaikan waktu dengan khusyuk membeli belah serta makan-makan sahaja. (rasanya semua Surau cawangan pusat membeli belah AEON seluruh negara sudah dinaik taraf).

Ruangan Wuduk yang luas dan cantik

rekabentuk dengan konsep moden dan terkini 

dekorasi yang begitu menarik lengkap dengan kemudahan asas yang selesa

Lantai formika menggantikan karpet yang menyamankan suasana

p/s : Kepada Muslimin dan Muslimah yang berkunjung ke AEON Jusco , gunakanlah kemudahan yang tersedia dengan penuh rasa syukur.

SYABAS DAN TAHNIAH KEPADA PIHAK-PIHAK BERKENAAN.


10 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Asam Pedas Lampam menu hari ni..

Sunday, November 16, 2014 Nazlee Ismail 4 Comments




masak asam pedas ikan lampam jawa, menu utama di samping ikan lampam goreng special..lagi dengan ulam selom sama sambal belacan..

fuhh ..meleleh peluh makan tengahari bersama keluarga tersayang, alhamdulillah kerana pemberian rezeki oleh Allah swt.


4 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Hari minggu cari ulam segar ..

Sunday, November 16, 2014 Nazlee Ismail 2 Comments


..pagi tadi lepas sarapan kat Indah Cafe, kami jalan² di pasar kemboja berdekatan..tujuan semata² nak cari ulaman segar dan ikan air tawar segar.

makan di Indah Cafe yang suasananya memang indah dengan design logo ala Hard Rock Cafe menjadi tumpuan masyarakat di sini.

                             

Okay , berjalan berdua² saja maklumlah si anak² dara kami mana maunya ikut ke pasar..itu pasal jenis ikan dan sayuran pon depa tak kenal.






Kalau nak dibandingkan harga sayur di pasar besar lebih mahal dengan di pasar kemboja ni.
Tapi agak menghairankan jugak ramai yang tak sedar akan kewujudan pasar kemboja di Banting. Tak kisah la sebab apa kan janji kita dapat membeli di tempat yang lebih menjimatkan..

Sekarang ni pasal belanja kita kena berkira², bukan senang nak hidup senang..ada orang kais pagi makan pagi namun hati dan raut wajah mereka tetap menampakkan ketenagan..


2 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Jauhi Nyamuk Aedes dengan Kelambu Moden (King Size)

Saturday, November 15, 2014 Nazlee Ismail 2 Comments



Sayangkan keluarga terutama anak² yang masih kecil dari gigitan nyamuk, lindungi mereka dengan kaedah paling selamat dan menjimatkan...murah !

Kini ada Kelambu Moden bersaiz besar dan selesa. Jangan kata hidup dibandar tak boleh kena penyakit berbahaya Denggi , oleh itu cegah sebelum kehilangan mereka yang kita sayang.



Kelambu Moden bersaiz King jenama Danko Field Elephant adalah kelambu moden yang berkualiti tinggi. Ia sesuai dan mudah di bawa ke mana-mana. Ia mempunyai 2 pintu serta boleh diletakkan atas katil atau tilam. Boleh tidur di dalamnya sehingga 4 orang (2 dewasa dan 2 kanak-kanak). Kelambu khemah ini senang di bawa, ia akan terbuka seperti khemah dan tidak perlu tali untuk menggantung malah jika tidur menggunakan kipas, angin akan masuk dan tidur anda akan lebih selesa. Gunakan kelambu moden ini. Cegah denggi dan jauhi ngamuk Aedes dari mengganggu anda. Kelambu ini bersaiz 200x200 (King) dan berharga RM40 (tak termasuk kos penghantaran). Beli sekarang sementara stok masih ada! Sekiranya berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi Mommy Irra samada whatsapp/sms di 013 356 0192 atau email ke beli@irrayyan.com.

2 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.