Bila mama banyak duit !

Saturday, January 10, 2015 Nazlee Ismail 8 Comments

Bila mama ada duit lebih sikit.. anak² suka sangat, selalu duit abah je kan sesekali nak merasa duit mama pulak. Risau mama dia nak belikan kasut sebab dia tu jenis cepat bosan dengan sesuatu barang.



Siapa lagi, Hanis la.. Kalau kak Nina tu ookay pakai selagi boleh pakai..tak sama perangai memasing.

Semalam singgah jugak la  JJ Bkt Tinggi.., mama tu kekesiankan Hanis dok merengek nak kasut baru.
Kasut dan barangan sekolah yang lain semua dah siap, nasib lah anak berdua jer..macam mana lah mereka yang anak ramai sekolah tu..hurm.

Hanis nak jenis kasut high-cut, mama nak belikan ikutkan saja..

ini pilihan dia..

bila jalan sekali nampak dah anak lebih tinggi. hihi..

8 comments:

  1. sesekali mama nak belanjakan..apa salahnya...

    ReplyDelete
  2. cantik lahh pulak kasut yang warna purple tuuu,hheheheh :D

    ReplyDelete
  3. hehehe...
    macam-macam pe-el kan?
    taste dorg pun pelik jer..layan je laa.....haha

    ReplyDelete
  4. Saya pernah ada enam anak bersekolah serentak. Kepala memang pening ketika itu. Tapi Allah sentiasa membuka rezeki bagi mereka yang percaya qadha dan qadarNya...

    ReplyDelete
  5. Seronok budak-budak bila mama ade duit lebih hehehee

    ReplyDelete
  6. trend skrg pkai kasut gini... x kira lelaki ke pmpuan kan...

    ReplyDelete
  7. wah kasut memasing tak nak mengalah..cantik kasutnya :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.