Bila mama'D ada masa terluang..

Wednesday, January 21, 2015 PCL 11 Comments

semalam Hanis beria tunjuk kat mama'D gambar instagram ;  seluar jeans boleh buat bag...

"adik boleh ke bawak pi sekolah?"

"boleh... untuk telekung solat"..kata Hanis.

kebetulan minggu ni mama free time cuma jaga Syafy sorang je sebelah pagi sahja, petang Syafy dah skool.

maka terjadilah  sebigini..


pagi tadi dengan semangat dia bawak ke sekolah.

Yang menakjubkan tu...gigih jahit tangan (tanpa mesin).



11 comments:

  1. wahhh. rajin mama D jahit tak guna mesin.

    ReplyDelete
  2. wah..pandainya mama D..kalau saya jahit tangan,mesti dah lintang pukang jadinya jahitan tu.

    ReplyDelete
  3. salamssss,

    wahhh menjahit pakai tangan lagi...memang saya salute.....cantik dan kemas jahitannya....

    ReplyDelete
  4. Wahhh tadi tengok beg jeans Kak Azie ni tengok beg mama D pulak... Rajin...

    ReplyDelete
  5. wow kreatif + rajin.bagusnya

    ReplyDelete
  6. wah bagusnya kagum agh dgn mama diana.
    boleh jana pendptan..tapi pcl kena beli mesin jahitlah..mcm2 boleh bt tau

    ReplyDelete
  7. rajin nye.. baru tengok kak azie nye beg jeans.. memang kreatif

    ReplyDelete
  8. wah.. kreatifnya.. yang penting rajin..

    ReplyDelete
  9. sebenarnya jahit tgn lagi sempoi dr jahit mesin ...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.