Body aii ni semakin sado ..

Saturday, January 31, 2015 PCL 7 Comments


Pagi ni sarapan kami sempoi alhamdulillah..selalunya pepagi Sabtu, hari minggu ke cuti cuti gini..kekedai makan la pekena roti canai dan sebagainya..restoran mamak macam dah wajib singgah ..huh .

atkins mamaD buatkan aku sendiri terikut rentak dia. Telur ayam separuh masak sorang dua bijik dan letak sikit ikan bilis goreng sebagai ganti kicap masin.

okay la kan...memang terbaik setakat ni haha, rasa kenyang gak kalau dah terbiasa..boleh buat kerja ; nampaknya body aii ni semakin sado haha ..huh sila jangan percaya ; tapi the best part yang aku suka ialah...part dah kurang banyak ambik nasi dalam sehari ..suatu perubahan yang bagus untuk tahun ni :p



7 comments:

  1. hehe, sado pun boleh PCL..ngeh3..

    ReplyDelete
  2. saya belum sado. tapi menarik juga makan macam ni

    ReplyDelete
  3. BONDE PON ATKINERS JUGA...
    BARU 5 BULAN ....

    ReplyDelete
  4. Ingatkan bubur..rupanya telur separuh masak.haha.

    ReplyDelete
  5. agh yan tak sador sador lgi ni... nk buek mcm mano...

    ReplyDelete
  6. xpelah pcl.. jimat beli beras kan.,., satu rumah join atkins..huhu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.