Jangan gelak kat aku..aku cerita aje.

Thursday, January 29, 2015 PCL 15 Comments


Pcl ada kat KL pepagi ni hadir kursus yang bukan pasal kerja sekarang tapi adalah kerja untuk bisnes perlancongan..so, aku ambil cuti lah..

naik LRT dari Salak Tinggi tadi..kah kah lawak la..pertama kali tu...nak jolok kad tiket pon tak tau kat mana..ceh, mana biasa kan selalu aku bawak kereta jer..

pagi sampai petang aku kat area Pasar Seni nih..sebenarnya ada tujuan lain nak buat selain hadir kursus. Buat 2, 3 kerja sekali dalam seharian ni..

Harap semuanya beres..



15 comments:

  1. hehehe.. macam sama je kita.. huhuhu.. teman pun tak biasa dengan kenderaan awam ni.. tapi elok belajo gak, supaya if anything happen.. dah tau guna dah..

    ReplyDelete
  2. kihkih,, tergelak jugak :D

    ReplyDelete
  3. kehkehkeh... biase la tu... lan pun dah lama x naik lrt yg lain selain ERL...

    ReplyDelete
  4. Memang sesekali kena naik kenderaan awam...barulah terbuka minda dan terasa seperti rusa masuk kampung...hehe

    ReplyDelete
  5. hahaha.lepas ni konferm dah tahu kann :D

    ReplyDelete
  6. Hheeee, kalau MJ pun tak reti gak..
    Sebab tak eprnah :D

    ReplyDelete
  7. anak2 lagi bijak kan pcl...

    ReplyDelete
  8. Assalam abang nazlee,
    fayyadh pun terer naek lrt tau3 :P
    he3

    ReplyDelete
  9. Pasar Seni? Nak cari Caliph Busker ke...ahahhaa...

    ReplyDelete
  10. Saya dah lama tak naik kenderaan awam.. lebih2 lagi sejak dah berpindah duduk area tempat tinggal sekarang ni.

    ReplyDelete
  11. Hehe. Ni dah lama tak naik train ni, saya sendiri pun sure kelam-kelam kejap nak tau cara nak beli tiket. Hehe

    ReplyDelete
  12. Dari salak tinggi ddk area mana yea...

    ReplyDelete
  13. dah lama tak naik LRT...rasa macam nak bawa anak naik LRT raya cina ni.

    ReplyDelete
  14. hadehhh anis pon same je pcl..huhu.. terkial2 gak..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.