Name Card Blogger...terbaik design dari dalizgrafix

Tuesday, January 06, 2015 Nazlee Ismail 12 Comments


Bungkusan kiriman pos laju dah sampai dari Blogger Mimin Adam ; terima kasih ye mimin..ada jugak hasilnya selain support rakan blogger buat segmen dapat jugak hadiah ni..

Name Card Blogger...terbaik design dari dalizgrafix


"Sebab PCL join adalah nak dapat name card percuma haha, nak guna khidmat design (design dalizgrafix ) pulak maklumlah nanti ramai yang nak kena entertain Bloggers, PR syarikat pengiklanan dan sebagainya. Name Card Blogger ni ramai yang pandang remeh akan kepentingannya especially newbie blogger. So rebutlah peluang selagi mampu. Kenalkan blog anda kepada dunia dengan cara berhemah." >segmen

Adakalanya peserta segmen kena berterus terang , nak cakap nak ! contohnya macam pcl hihi ; nak name card percuma dari segmen tersebut dan akhirnya...permintaan ditunaikan jugak !  Alhamdulillah.

12 comments:

  1. Haha straight to the point terusss! Alhamdulillah dan tahniah PCL menang segmen ni. Cantik design name card PCL..Anim punya ni pun dah nak kena habis, kena restock jugalah jawabnya :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum pcl. wahh cantiknya kad pcl. nak sekeping.. heheeheeee

    ReplyDelete
  3. wow... jom tukar kad.. hehehe

    ReplyDelete
  4. skang nie dah macam trend pulak buat name card untuk blog 0.0

    ReplyDelete
  5. Hahaha....ayat sebegitu lah yang menarik dapat hadiah tu..kiki

    ReplyDelete
  6. uihhh... mintak ckp nak terus dpt... hahaha... simple tp cantik...

    ReplyDelete
  7. Iyerlah PCL. Saya rasa saya pun nak tempah name card khas untuk blogger la. Kadang2 nak review restaurant, tokey mintak name card. Beri name card rasmi syarikat, rasa macam tak kena pula...

    ReplyDelete
  8. Dkna pon nak jugak laa... huhhuu

    ReplyDelete
  9. Nak satu hehehe tlg post ya sekali laa hadiah hahaha..

    ReplyDelete
  10. alalala, sorry lambat service nya . sorry2 .sbb banyak urgent customer :(

    ReplyDelete
  11. Terima kasih atas Perkongsian ini........

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.