Aku ingin terbang ..

Wednesday, February 25, 2015 PCL 16 Comments


Dulu..
ingat nak jadi penjaga gawang gol ..goalkeeper !, tapi ketinggian tak mencukupi dan keding lak tuh..haha.

Dah dapat jadi pemain dalam kesebelasan utama masa sekolah rendah..kita jadi kapten pasukan sebab licik gelecek bola, jersi nombor 10 warna merah.

Naik sekolah menengah kita tak disenaraikan dalam pasukan utama sekolah wakil MSSM, kita keciwa lalu beralih arah kepada Sepak takraw. tinggal di asrama semua permainan jadi mahir, jarang ada kaki bangku kalau dia budak asrama.

Wakil Sekolah ke Daerah..kita jadi tekong dan sesekali tukar posisi jadi Killer. Kita ni memang jaguh libas masa tu rasa ringan badan macam terpaung je atas angin.

Masa kat Ipt lak..segalanya berkubur, bab sukan dah tak ambil kisah sangat, cuma sekadar berlari pusing padang polo saja setiap pagi hari minggu. hurmm .

Kini..
Dah lama tak terbang..akak dan adik ajak abah diorang ni buat aksi macam-macam ..huh semput nafas. Dah lama tak rasa best macam ni..



Lokasi : Gunung Jerai, Gurun Kedah Malaysia.



16 comments:

  1. Because I'm happyyyy... :)

    ReplyDelete
  2. amboi..dayah pun nak terbang jugak la..hehe

    ReplyDelete
  3. Terrornye yang amik pic tu PCL.. kagum :))

    ReplyDelete
  4. wahhh hebatnya boleh terbang....
    nampak badan dah ringgan dah tu hu hu hu

    ReplyDelete
  5. hahaha nak terbang jugakkkk

    ReplyDelete
  6. Aktif betul bersukan masa sekolah..saya dulu aktif masa sekolah rendah je..naik sekolah menengah mula la nak kontrol cun memanjang peluh2 ni tak mau..lepas tu mula gemuk..ahhahaah

    ReplyDelete
  7. hehe..kenangan dua tahun duk asrama. hari-hari mengadap rutin sama. nasib baik masuk masa form 4..kalau form 1, rasanya minggu pertama dah lari balik :D

    ReplyDelete
  8. wahh tinggi nau terbangg~! hehehe

    ReplyDelete
  9. Klu PCL main bola lg, musti sehebat Ronaldo dah :)

    ReplyDelete
  10. bestkan dapat spend masa dengan keluarga..tak terhingga rasa bahagianya bila habiskan dengan anak2 dan keluarga tercinta :)

    ReplyDelete
  11. terbang tinggi.....wah sejuk ka cuaca di gunung jerai PCL

    ReplyDelete
  12. Terbang jgn tak terbang.mak aii ayah ngan anak sama naik nooo hehehe.seronok tgk keluarga pcl happy..salam utk mamaD nina dan hanis jugak ..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.