Berebut-rebut nak guna produk Cosmoderm !

Tuesday, February 10, 2015 Nazlee Ismail 24 Comments


..sejak produk cosmoderm ada dalam rumah aku, Hanis dan Nina dah mula eksited nak cuba-cuba pakai..hurmm , budak baru nak meningkat remaja memang tak boleh tengok barang-barang baru termasuklah yang ini ;

Tea Tree Oil Facial Cleanser
Vitamin E Facial Scrub
Tea Tree Oil Purifying Mask
Tea Tree Oil Anti Blemish Gentle

Takpa adik, kakak nanti Abah beli lagi sebab Cosmoderm ada promosi ; harganya sangat berpatutan .



Orang lelaki kebanyakan tak hirau fasal wajah, asal cuci bersih tak kira dengan sabun apa asalkan ada biuh-buih boleh sental ikut suka..haha kelakar la pulak (itu aku zaman remaja dulu) ~ nasib baik tak guna sabun cuci baju..huh !

Okay, ini ada info yang memudahkan cara penggunaan produk cosmoderm :

Rawatan Mudah Cosmoderm Tanpa Sakit & Tanpa Parut 

Langkah 1
Tea Tree Oil Facial Cleanser ( Untuk Kulit Berminyak & Berjerawat )
Digunakan 2 kali sehari.
Menanggalkan minyak dan kotoran di wajah secara lembut dan menenangkan kulit berjerawat
Membantu membersih kulit wajah serta memelihara kelembapan semulajadi kulit

Langkah 2
Vitamin E Facial Scrub ( Untuk Kulit Normal & Kombinasi )
Sapu ke seluruh muka dan bilas.
Membersih secara mendalam dengan mengeluarkan sel-sel kulit mati, bintik hitam dan putih
Membantu mengecilkan pori wajah semasa membersih manjadikan kulit halus bak sutera

Langkah 3
Tea Tree Oil Purifying Mask
Gunakan mask selama 20 minit kemudian cuci sehingga bersih.
Membersih kulit secara berkesan dengan menyerap minyak berlebihan di samping melegakan kulit sensitive
Membantu membuang toksin dan melegakan kegatalan dan radang kulit

Langkah 4
Tea Tree Oil Anti Blemish Gentle
Sapu pada jerawat dan bintik hitam.
Membuka pori-pori tersumbat, mengawal minyak dan menghentikan jerawat tumbuh kembali secara lembut dan cepat
Penyelesaian yang pantas membuang cela, bintik-bintik putih dan hitam dalam  masa 4-5 hari untuk kulit berminyak.

Ulang langkah 1 – 4 selama 3 hari berturut-turut untuk kesan yang efektif.

Aku sedang dalam proses mengenali cosmoderm dengan lebih dekat lagi...baru 3 hari tunggu la 2 minggu akan datang ni camana ??


huh segarrr..!! membelai wajah dengan cosmoderm sebelum masuk tidur.

*macam anak dara keh keh keh..

24 comments:

  1. Hahaha berebut tu takleh tahan tuuu..nnt bli byk2 buat stok ya pcl..salam utk mamaD nina dan hanis

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la dengan cosmoderm..murah je pon harganya

      Delete
  2. Kena jaga muka pcl. Klu xjaga, nnt keluar jeragat la... Masa tu susah da nak merawat...biar la mcm anak dara pon..yg penting rasa kulit wajah segar bugar..ehee irra pon nak try la set cosmoderm...

    ReplyDelete
  3. amboii siap ada gamabr cuci muka. hahah. seronok lahh hanis dengan nina abah beli diorang tumpang sekali. hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang paling ketara..hanis, suka sangat dengan cosmoderm almaklumlah dah masuk alam remajanya.

      Delete
  4. hahahha pcl no,cam comel lak siap selfie hehehehhe...ni hanis tolong snap ka ,ke.mama d hahhah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sue, mamaD lah... merangkap penasihat peribadi pcl :)

      Delete
  5. cosmoderm? pernah dengar jenama ni..mak wanie guna kalau x silap..memang bagus.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboih tu..mak-mak je ke? cosmoderm sesuai kot untuk remaja kulit bermasalah. bagus kan.

      Delete
  6. produk ni boleh buat kulit jadi cerah juga ke.

    ReplyDelete
  7. Wahhh bonde nak tengok rupe testimonial nnt mcm mana lps 2 minggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..testimoni cosmoderm dah ramai yg buat bonde.

      Delete
  8. tgk dulu kesannya selepas 2 minggu ... tak ramai lelaki rajin jaga muka ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..tak ramai tapi ada lelaki yang lebih cerewet ttg penjagaan diri mengalahkan wanita.

      Delete
  9. jangan terlebih ayu sudah. sesuai untuk lelaki dan perempuan?

    ReplyDelete
  10. Arghhh .... mesti beli set ni! hehe

    ReplyDelete
  11. Pernah belikan untuk anak tapi nampaknya tak sesuai dengan kulit dia.
    Apa pun Cosmoderm masih produk yang berkualiti.

    ReplyDelete
  12. bole try ni..hehe budak2 mningkt dewasa jgk ni.. >_<

    ReplyDelete
  13. Jelita la pasni PCL dari Ty . OMG!!! Tidakkk

    ReplyDelete
  14. wow bertambah awet mudanya..

    ReplyDelete
  15. tengok pcl pkai mcm nak cube je... murah plak tu..tgh promosi.. cantik la kulit pcl pasni.. :D

    ReplyDelete
  16. Wah sangat bermanfaat sekali buat saya pribadi, saya yakin artikel ini juga bermanfaat banyak terhadap pembaca lainnya seperti yang saya alami.
    Terimakasih bos atas infonya, sukses selalu ..!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.