Bila Lelaki Shopping Kasut ?

Wednesday, February 11, 2015 PCL 24 Comments



@ Kayell pagi tadi.

24 comments:

  1. tak macam org pompuan...lama belek, teliti masuk.satu ke satu kedai... Lelaki tidak...pantas??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lelaki mmg semua pantass ..well u see..pompuan mmg laaa csmtu TELITI BANGATTT

      Delete
    2. perempuan macam2 pikir..matching x dengan baju..tudung..handbag semua..hahah..

      Delete
    3. kita matching dgn duit poket. Beres saja haha

      Delete
  2. Kalau abang dayah..belek satu2 macam pompuan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. same mcm adik anis..huhu

      Delete
    2. cerewet x boleh geng ngn pcl tapi mamaD kata pcl cerewet ! hurm

      Delete
  3. Amboii korang shopping ..haha pompuan mmg teliti nk tgk camne rasa kasut tu best tk klau pkai,nk tgk kualiti lg nak match lg ngan pkaian,.lau bli yg ni sesuai tak ..nak match ngan tempat nk pegi hahaha byk benda nk pikir tuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. seharian suntuk blm tentu dapat beli.. xdak yg berkenan di hati. sambung esok cari lagi dan lagi...huuu dasyat !

      Delete
  4. memang lah cepat sebab tak banyak pilihan style, fesyen dan warna..hehe cuba tgk kasut orang pompuan macam-macam fesyen ada kan mau tak rambang :)

    ReplyDelete
  5. Suami irra lagi cerewet. Pusing satu mall. Pastu baru g semula kedai yg dia minat tadi. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini lah gaya org pompuan shopping...kedai yg pertama masuk tu lah didatangi semula sebab dah berkenan...tapi saja nak ronda2 lg.

      Delete
  6. bukan semua lelaki pantas.suami saya memilih orangnya.

    ReplyDelete
  7. sebenarnya lagi leceh bila nak cari kasut lelaki ni...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. awat KSD, suami rambang mata ke tak ada pilihan?

      Delete
  8. adik anis sangat la memilih.. penat kalau ikut dye bershopping.. tapi bila dye ikut kite tau la plak bising..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memilih utk diri sendiri mmg syok, tp tggu org lain beli lama tu yg panas kekadang..urmm.

      Delete
  9. wahhh pcl membeli belah kasut ke. hehehe ^^ lelaki senang aje eh nak pilih.

    ReplyDelete
  10. saya biasa survey dulu sebelum beli. biasanya amik masa berbulan-bulan untuk beli satu-satu benda

    ReplyDelete
  11. Arz, kita sama. Kadang2 siap pikiaq. Btoi ka nk bli ni. Hahaaa

    ReplyDelete
  12. laki ksut tak byk pilihan sbb tu pilih kejap je ..hehe


    btw ,

    jmput join GA

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/01/giveaway-by-ekinrazalli-worth-rm500-to.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.