Blog boleh tambah RM jika blogger rajin dan tak malu.

Saturday, February 07, 2015 PCL 18 Comments



Hari ni nina ada kat rumah...semalam jemput dia kat asrama, suka sangat hanis bila ada geng kat rumah....suka lah boleh sembang gebang samapai lewat malam hal perempuan remaja gitu...kan, nak belajar makeup lah

...dan satu lagi part best, guna produk facial aku yang baru sampai...aku punya set cosmoderm semalam promo tu haha, pon depa nak try..cuci, scrub, mask bagai.

"abah jadi cosmoderm punya ka? tanya nina.

"jadi duta" hanis nyampuk.

"tak lah..abah buat kerja sesambil jer... "

psst.. blog boleh buat RM kalau rajin...tak segan dan malu, malu untuk bertanya boleh ketinggalan.

Selamat bercuti.



18 comments:

  1. betul. boleh jugak buat side income sikit sikit^^

    ReplyDelete
  2. Yuppp btol tu PcL...blog boleh buat duit kalau kita rajin..klau malas rak sah citer laaa hehe..wahh bestnyer hanis kak nina blk umah,.ada geng laaa dia..

    ReplyDelete
  3. Betul tu..rajin dengan niat ikhlas..insyaAllah...

    ReplyDelete
  4. Insyallah buat apa pun kalau diiringi usaha boleh mendatangkan hasil...

    ReplyDelete
  5. jadikan hobi sebagai income :)
    mmg rugi ler kalau blog saja-saja.

    ReplyDelete
  6. rugi kalau tak manafaatkan benda yang dah ada,,

    ReplyDelete
  7. blog sebagai hobi boleh bertukar menjadi part time income

    ReplyDelete
  8. dari diari ke income.. haa gempak x.. kena rajin kalau xrajin.. memang xdapat ape2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp..klau malas takde la hasilnyerr..kena rajin2

      Delete
  9. baru nak belajar ,masih belum terlambat barangkali kan PCL ..lawanya nina :)

    ReplyDelete
  10. betul..kalau rajin minat boleh bertukar jadi pendapatan sampingan .

    ReplyDelete
  11. betul tu . kalau malu , hmmm susah la sikit

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.