Bloggers ; Let's Feed Exchange !

Saturday, February 07, 2015 PCL 12 Comments

šŸ”¹Let's Feed Exchange merupakan salah satu cara untuk mempromosikan blog. Setiap feed blog yang terlibat akan terpapar pada blog yang berlainan dalam tempoh 3 hari. Contoh: hari ini di blog A, selepas 3 hari di blog B dan seterusnya.

šŸ”¹Aktiviti ini seterusnya membantu sesama blogger untuk lebih bersemangat dalam berblogging dan mengambil peluang ini untuk optimumkan faedah berblogging.

šŸ”¹Selain itu merapatkan ukhuwah antara blogger. Masalah mengenai blog boleh diselesaikan bersama dan sama-sama berkongsi kebaikan berblogging.

šŸ”¹Blogger di luar sana yang berminat nak menyertai Exchange Feed ini boleh email atau hubungi melalui whatsapp pada nombor yg tertera di atas.

Jom kita..

12 comments:

  1. Semangat betul berblogging dengan adanya exchange feed...

    Terbaik....

    ReplyDelete
  2. Betul tu... memang makin bersemangat nak berblogging

    ReplyDelete
  3. wahhh laju bro pcl update hari ni. nani baru je up entri ^^

    ReplyDelete
  4. Wah dah up entri dah hehe terbaikkkk...lg semangat nk blogging

    ReplyDelete
  5. exchange feed menarik mampu menambah traffik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp ..tp kena rajin up entri jugak hehe

      Delete
  6. pcl memang bersemangat waja.. ehhh.. :D gurau pcl..jangan maree...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau takde semangat camno nak ber blog Aniss huhuhu

      Delete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.