Cosmoderm dah tiba !

Friday, February 06, 2015 PCL 34 Comments


Kulit berminyak mungkin sebab banyak toksid dalam badan. Aku ada jugak guna produk lain tapi...hurm tau saja lah kan !

Kebanyakan lelaki biasalah apa ada dalam bilik mandi dan mana sempat jer...kadang rembat sikit isteri punya produk pembersih muka. Untung nasib baik...kalau tersalah ambik yang tak sepatutnya..huh nahas kulit muka..haha.

Cosmoderm dah tiba

Petang semalam produk dari Cosmoderm dah sampai, ini adalah produk pertama milik sendiri..bayangkan lah sebelum hanya dibersih secara tidak konsisten.



Bersih ..memang dah bersih muka berwudhuk 5 kali sehari wajib.  Ada bintik hitam@putih kena cari gak penyelesaiannya..nak dibiarkan kah ?

34 comments:

  1. wahhhh pcl pun pakai set ni,,,sama la kita jom kita tengok hasilnya ye,nanti share tau...

    ReplyDelete
  2. nak jugakkkkk pcl hehe. Kulit berminyak gak ni :)

    ReplyDelete
  3. wahhh nak try jugaklahh produk ni ^^

    ReplyDelete
  4. wah..lepas ni muka lebih berseri la ye PCL

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamin. Ada benda tu tak selesa lah..harap cosmoderm bkh selesai masalah black dot .

      Delete
  5. sy pon dah lama pakai cosmodem. :D

    ReplyDelete
  6. Wah sampai banyak.macam tu ye uncle...kiki..cik akak satu je..tak larat nak cuci banyak2..eh..eh..berapa harga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle pon nak jugak jaga kebersihan ...harga tggu next.review.

      Delete
  7. boleh jadi duta dah lepas ni PCL..
    hehehe...

    ReplyDelete
  8. kita nak juga jadi duta cosmoderm.boleh?...hehe

    ReplyDelete
  9. semakin popular dan mendapat liputan produk ini.

    ReplyDelete
  10. aww.. bersinar dh tu belakang.. sat lagi lepas cube.. terus bersinar depan muka plak.. hihi.. terbaikk.. nanti review kulit muka lepas gune ye pcl.. :D

    ReplyDelete
  11. dah pernah try, tapi tak sesuai dengan saya. huhu.

    ReplyDelete
  12. Irra pon nak try gak la cosmoderm skincare

    ReplyDelete
  13. Hehe menarik ni ,.nnt bagi feedback ttg produk ni ,.pasti ramai yg suka..

    ReplyDelete
  14. lelaki juga perlu menjaga keterampilan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa bkn pompuan jer lelaki jufa harus menjaga penampilan diri

      Delete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.