Dapat Kasut Jugak !

Saturday, February 14, 2015 PCL 10 Comments



Dari JJ Bukit Tinggi, Klang. MamaD bila tengok pcl dapat kasut dia pon nak sepasang.. pcl kenalah belikan untuk dia jugak.

hanis tu pantang tengok abah nak belikan sesuatu untuk mama dia, dia pon nak jugak..hurm dapat sehelai baju...owh anak manja. Untungnya jadi anak abah..




bila tengok diorang suka gembira aku rasa bahagianya. Ini bukan pasal duit tapi rasa nikmatnya sebuah penghargaan. Apakah nilainya harga kasut yang tak seberapa itu..dengan duit mamaD sendiri pon dia boleh beli , tapi..kalau kita yang belikan tambah rasa suka dia..

mamaD kata jangan tayang kasut dia kat blog..so ok then aku kena hormati permintaannya.

10 comments:

  1. Hehe..baru nak tengok kasut..untuk btoi jd ank abah ni T_T

    ReplyDelete
  2. hahahha..kenapa tak nak tayang..mana tau kot2 kasut kita sama ka...kan??heheh

    ReplyDelete
  3. Seorang suami dan ayah memang happy kan kalau tengok orang2 dia sayang happy..... semoga perhubungan terjalin sehingga ke syurga PCL...

    ReplyDelete
  4. PCL & family...happy always...

    ReplyDelete
  5. Mesti cantik kasut tu kan...hihi..
    Tengok mama D tak bagi kita tengok..hihi..
    Alhamdulillah..itulah nikmat rezeki uncle....bila dikongsi bersama rasa lebih indah lagi

    ReplyDelete
  6. Hehe mamaD dapat kasut jugak..hehe baru la adil ..tak gtu pcl..hanis pon dot bju baru hehe mintak byk2 lagi laa hanis sementara abah tgh baik ati tuuu hahaha

    ReplyDelete
  7. So minggu ni minggu beli kasut lah PCL, erm kak ana pun lama dah tak beli kasut ni, kena gi JJCKasut jugaklah :)

    ReplyDelete
  8. Org name anis memang suka cmni pcl..huhu..peacee

    ReplyDelete
  9. seronok kan bila tengok orang yang kita saynag bahagia ^^

    ReplyDelete
  10. Family is everything kan PCL. Hope you and family always happy. =D

    ZH Blogger

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.