Ehh..jangan la meluat !!

Thursday, February 12, 2015 PCL 20 Comments


Benda baru dapat, dapat free lak tu..suka la sangat. Ini lah hasilnya pagi kelmarin dalam entri wordless wednesday..kami geng lelaki shopping kasut.



Orang kerja bahagian tertentu memang ada peruntukan beli kasut. Syukurlah aku dapat berjimat tak beli dengan duit sendiri.

kuang ajaq kan ! pepagi tayang kasut kat instagram..hurm, tapi lumrah di sosial media tu memang tempatnya tayang gambar...biasa dah nampak gambar tunjuk2 kaki  haha.

Kasut baru : sayang nak melangkah banyak takut haus tapaknya..walaupon bukan guna duit kita.

ehh...jangan la meluat !!


20 comments:

  1. Hahaha..ada dibekalkan pakaian seragam lah nie...untung badan...tayang je..lagi pun dapat free..kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik akak g beli kasut baru lerr tu lps tgk gambar ni

      Delete
  2. Tak meluat aihhh...tumpang suka lagi ada haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha aaa kan anim kan ..tumpang suka jgak..

      Delete
  3. tak pakai stokin tu biasa.. sekarang ni kan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa jer ..kasut mahal tak yah stokin takpe hahaha

      Delete
  4. -_- dayah ingatkan ada yang kuangjaq dgn Pcl..adoiiii..tapi kan..sanggup tunjuk ksut bru..warghhhh nak ksut baru juga..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorang lg nk kasut baru ..nah ambik duit g beli cepattt..

      Delete
  5. Mak aikkk. Pgi2 da tnjuk kasut.rse mcm nak g shoping skrg .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha leyla jeless a tuuu.cpt2 g shopping sekarang ya,,

      Delete
  6. Segak aih kasut baru...tak meluat aih..tumpang gembira...tayang p laaa...nak kasut baru gakk grrrr

    ReplyDelete
  7. taulah kasut baru...tak gigit dulu ke kasut tu...hehehehe

    ReplyDelete
  8. Hehehe tayang jer laa bukan kita g tayang kat ig orang blig orag fb orang ..kita tayang kat tempat kita..tayang jer tayang lagi ambik gambar byk2 lagi hahaha..wow kasut,.kemain nampak smart ..mkin smart laa si pemakai hehehe nnt kita g boom kat ig hehehe..

    ReplyDelete
  9. pehhhh. lawa kasut pcl. hehehe ^^

    ReplyDelete
  10. Dah lama giler tak beli kasut baru ni..

    ReplyDelete
  11. dah trend kalau snap kasut caption xde kene mengene . kih2 , say apun kadang buat hal jugak , snap jam tapi cation kelaut kikiki , nak panas ? eh biar la , IG kite ngeeeee

    ReplyDelete
  12. hahah.. xmeluat pon.. jelesss je..huhu... :P

    ReplyDelete
  13. wuhuuuuu kasut baru tu PCL

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.