KALERFESS 1st GIVEAWAY

Thursday, February 05, 2015 PCL 8 Comments


Apa tu KALERFESS ?

..sila klik kalau nak tahu lebih lanjut !  ; kat bawah ni ada banner yang segak seakan  menarik minat aku nak join ...ya aku memang nak join lepas terjah masuk blog Farhana tadi. lagi satu yang bestnya.. ada 45 hadiah sponsor ditawarkan.




Nampak banner gambar baju aku dah teruja....ajak reramai join mana tahu ada rezeki kita

>>>  Fairuz Jaafar ;  KALERFESS PRINTING SOLUTION .



8 comments:

  1. Selamat bersgmen.. Lama x singgah komen kt blog PCL ni..

    ReplyDelete
  2. nani join yang dekat fb ^_^

    ReplyDelete
  3. Terima kasih atas kesudian memeriahkan first giveaway saya :) Nantikan keputusan dari kami pada 10 februari 2015. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  4. Singgah dari GA yang sama..
    Good luck ye
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/kalerfess-1st-giveway.html

    ReplyDelete
  5. Hai..singgah BW walaupun dah tamat..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.