MENCANDAT SOTONG BERKUMPULAN OPEN GROUP

Monday, February 23, 2015 PCL 7 Comments

Jom Mencandat Sotong, May 2015 (Wanita pon boleh)

Pagi tadi pcl ada post kat fb berkenaan program candat sotong, tujuannya nak kumpul pengemar candat sotong  yang tak ada group nak gathering mencandat.



Pcl buka hanya untuk bulan May sahaja , group terbuka untuk semua yang berpengalaman atau orang yang baru nak mencuba. Bagi yang belum biasa mencandat sotong, tekong berkenaan akan menerangkan teknik-teknik mencandat dengan betul.

Ref gambar ; Blog Myra

bagi wanita, jangan tak percaya...mereka ni juga ada keinginan nak turun ke laut.. tapi kebanyakan segan malu-malu sotong sebabnya mungkin tak ada geng/group ; (bagi wanita , sebolehnya kena ada keluarga lelaki turut serta). Bagi lelaki pula semuanya boleh asalkan ada kemahuan dan keinginan.

CARI HOTEL DI TERENGGANU (klik sini)

Untuk makluman; pcl dah booking  tarikh 9 May, 16 may, 23 May dan 30 May (1 May dah penuh) jadi kepada anda yang berminat nak MENCANDAT SOTONG BERKUMPULAN @ tak cukup corum lagi boleh lah berhubung melalui no hp/wa : 017-4009726

Lokasi : naik di jeti Chendering Kuala Terengganu.
Durasi mencandat : 5pm ke 7am di jeti.
Bot/pax : 12 orang (max)
Harga : Rm200/orang (Harga bergantung kepada bot dan tekong..kalau nasib baik boleh diskaun akan dibahagi sama rata)


*update 30/5/2015 (semua tarikh dia atas sudah penuh)

.

7 comments:

  1. Minat tapi kalau tak biasa betul ke nnti pening sgala mabuk laut?

    ReplyDelete
  2. Katbopis dkna tiap2 tahun dorang wat program ni

    ReplyDelete
  3. nani mabuk laut so tak boleh lah nak join ni. hahah

    ReplyDelete
  4. nani mabuk laut memang tak lepas nak join aktiviti gini

    ReplyDelete
  5. Bestnya dpt join aktiviti bgini..

    ReplyDelete
  6. Seronoknyer kalau dapat banyak sotong hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.