PAKEJ PULAU PERHENTIAN BERMULA DARI KOTA BAHRU

Monday, February 09, 2015 PCL 13 Comments


Bagi memudahkan perjalanan pelancong dari Kuala Lumpur khususnya yang mahu ke destinasi Pulau Perhentian, pihak agensi ada menyediakan kemudahan pengangkutan dari Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra Kota Bahru atau dari hotl-hotel sekitarnya dengan harga pakej yang menarik .

Harga termasuk seperti yang dinyatakan dalam iklan :


Early Bird Pack To Perhentian Island

Atau hubungi :

[Xcell Travel & Tours Management Sdn Bhd
email : nazlee@xcelltravel.com
whatsapp : 017 400 9726]


Ejen Jualan :
Bagi yang berminat mahu menjadi ejen jualan untuk pakej Early Bird Pack To Perhentian Island, anda boleh email details kepada saya : nazlee@xcelltravel.com

.

13 comments:

  1. lama dah teringin ke perhentian. kalau kanak2 bawak 4 tahun charge macamana?

    ReplyDelete
  2. Wah menarik bila dah ada pakej utk pengangkutan lagi mudah dan jimat masa sbb semuanya dah tersedia..

    ReplyDelete
  3. cam menarik je,,kena discuss ngan Hubby dulu hehe..

    ReplyDelete
  4. Bila la nak dpt sampai ke sini...

    ReplyDelete
  5. sape nak bercuti tu boleh lah tengok pakej ni ^^

    ReplyDelete
  6. kite cadang nak gi sini nanti

    ReplyDelete
  7. yes.... kini ... tersedia....

    ReplyDelete
  8. Singgah lagi mencari entri baru hehehe

    ReplyDelete
  9. bulan depan ada cuti sekolah seminggu...sesuai nih..:)

    ReplyDelete
  10. menarik pakej ni..boleh dah slow2 kumpul duit nak pergi bercuti..hehehh

    ReplyDelete
  11. boleh suggest dekat member ni..hehe

    ReplyDelete
  12. menarik pakej nya ...saya x prnh sampai lagi pulau perhentian...pulau redang pernah pegi tapi office yg uruskan....

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.