Penulis blog bukan profesional beginilah gayanya?

Saturday, February 14, 2015 PCL 18 Comments


waktu tengah² malam nak ke pagi sudah..tadi awal² memang rasa ngantuk sangat sebab siangnya terlapau banyak kerja..huh. Jumaat kali ni lain sikit sibuknya.

Masa dengar khutbah jumaat siang tadi mata aku okay..boleh bertahan dari terlelap. Penangan Kopi Senyum Ustazah Bahiyah agaknya..alhamdulillah...[stop takat ni semalam] ...emm malas nak sambung cerita semalam .

MamaD lengang lengok gayanya datang hidangkan suami dia ni roti sandwich sardin..


cara makan dia , lipat dua dan masuk mulut ...dan kunyah perlahan lahan menikmati rezeki Allah beri.

Alhamdulillah ..selamat bercuti, ...then masej sms masuk maklumkan duit claim beli kasut dah bank-in.

Ke JJ lah petang sikit nanti..kesian hanis manja kebosanan di rumah.


psst.. penulis blog bukan profesional ginilah merapu jer lebih !! harap korang tak bosan .

18 comments:

  1. Hehehehe merapu takpe ayat best org ttp nak baca hehehe,...Wah dapnyer makan2...tu apa kess tuuu pengantin malu kahhh??? Hehehe selamat berhujung minggu Pcl dan family..

    ReplyDelete
  2. Sedap tu tengok sandwishhh....irra baru tanak nasi...lapar terussss... Blogger bukan sekadar blogger...skema je pon bosan.. Tengok makanan n tu dah tau tuannya tersenyum manissss..eh ada pulak gambar tuannya tersenyum.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu irra ..ada masa skema ada maa santai..kak lya tak suka sgt blog2 yg menulis skema lbh sbb mudah bosan saat membaca..jena jugak ada santai2 camni baru bestttt

      Delete
  3. cerita utamanya pasal apa? pasal roti ke pasal kopo ke pasal hanis ? hahahha

    ReplyDelete
  4. Buahhahahah adoi macam macam

    ReplyDelete
  5. Kui...kui....penulisan kita sama je uncle....ikut sedap apa je nak taip..kiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu cik akak ..ikut sedap apa kita nk tuliss hehe

      Delete
  6. ni entry 3 in 1
    bukan rojak tapi pasemboq ni
    hehehehe

    ReplyDelete
  7. singgah, jemput singgah segmen:
    Novel diagnosis, header, top up, vector art, tudung untuk dimenangi...
    http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html

    ReplyDelete
  8. sedap tu sandwich tu..untung la dpt main bom bom cak balik tirai..huhu

    ReplyDelete
  9. Sedap pula menu ringkas tu.

    ReplyDelete
  10. sedap nya roti..tapi saya tak suka kerak roti..kalau buat sandwich kerak roti saya kasi potong buang tepi..heheh

    ReplyDelete
  11. Sandwich yang simple nampak sedap...
    pedulikan bagaimana penulisan... janji orang suka baca & suka layan gegambar dalam blog PCL.. heh !

    ReplyDelete
  12. simple lagi orang rajin nak baca :D

    jom join harap sudi

    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete
  13. Roti tu sedap..hihi.. Main cak cak ngan mamaD ke..huhu

    ReplyDelete
  14. sedapnyaaa sandwich tuu ^^

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.