Ramai orang yang bermasalah kulit wajah nak cuba je produk cosmoderm ni ..

Tuesday, February 24, 2015 PCL 19 Comments

Testimoni Produk Cosmoderm



Hasil selepas memakai produk Cosmoderm daripada Facial cleanser, Facial scrub, Purifying mask dan Anti blemish, memang ramai kata produk ni bagus, aku sarankan anda untuk mencuba produk cosmoderm ni .

Selepas dua minggu aku menggunakan produk Cosmoderm ini :



(1) Kulit wajah makin licin dan rasa sangat bersih.
(2) Kulit wajah dah kurang berminyak.
(3) White head, black head tiada lagi.

Lelaki maskulin takya la nak licin-licin sangat wajah kan, tapi penampilan penting dengan keyakinan terserlah bila nak berurusan dengan masyarakat sekeliling yang mana mereka lebih mahukan seorang yang pembersih luaran dan dalaman. Bahagian luar kita boleh cuci, bahagian dalam diri anda sendiri kena 'dekatkan diri sehampirnya' kepada yang Maha Esa.

Kalau kita boleh yakinkan orang lain dengan apa yang kita miliki dari anugerah Allah swt ini., maka segala urusan akan menjadi lebih mudah.

Aku dan anak dara kami Hanis Umairah sekarang ni berkongsi guna..tak luak pon set cosmoderm tu, tahan lama. Setakat ni kami sangat berpuas hati.

Perasan semakin ramai orang yang bermasalah kulit wajah nak cuba je produk cosmoderm...salah satu sebabnya harga dia gini..canteek!!.. dan sudah dapat info dari ramai pengguna yang buat review keberkesanan, serasi itu yang kita cari. Anda cuba dulu baru tahu .



haaa pergi la cari Cosmoderm cepat !

.

19 comments:

  1. Nak try jugaklah guna pasni ^^

    ReplyDelete
  2. Wahhh harus Cuba produk ni....

    PCL dah jd model...testimonial...

    ReplyDelete
    Replies
    1. is barang baik..harusla cuba Bonde.. model pon boleh haha.

      Delete
  3. Wah dah makin macho la ni hahhaaha..ok ok nnt nak suh en hubby gunakan produk cosmoderm jugak laaa..

    ReplyDelete
  4. Murah jugak berbanding jenama lain ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga promosi jangan lepaskan..murah dan bersesuaian.

      Delete
  5. Wahhh ini la rahsia pcl...nampak muda gituuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah Irra.. Yakin. kerja akn jadi lbh mudah dgn izinNya. syukur nikmatNya.

      Delete
  6. Walaupun isteri dan anak2 pernah memakai berbagai produk kulit tapi seumur hidup saya belum pernah sekalipun membenarkan produk kulit menyentuh kulit saya, hehehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak cuba sebarang produk memang 'A' lah JR ..bagi yg ada masalah ni kena cari solusi yg terbaik dan bersesuaian..bukan mudah tapi takperlu risau..berbalik kpd anugerah yg Allah bagi. Terima dgn rasa syukur nikmat.

      Delete
  7. kalau sy pakai nnt pipi sy lg lembut dari wife sy pula. hahahaha. jambuuuuuu....

    ReplyDelete
  8. nak try . tapi dah banyak kali tukar produk, takot juge

    ReplyDelete
  9. Cik akak wajib cuba juga lepas nie,,,tak adil kalau uncle je licin kulit..hahaha....

    ReplyDelete
  10. harganya mampu milik..nanti boleh la cuba..

    ReplyDelete
  11. sy pun pengguna produk ni slps puas cari yg sesuai insiden kulit muka nek jerwat lpas guna satu produk ni.. so fra lahmadulillah..okey

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.