Review Blogger : Gambar Gadis Berbasikal Pada Header Blog ?

Wednesday, February 04, 2015 PCL 19 Comments


mencelah masa dikesibukan hari...Rabu ingat macam Isnin sebab baru lepas cuti ...kan? dah tengahari masih rasa kenyang sebab breakfast sedap pagi tadi..

ok pcl nak buat reviw sikit pasal Blogger nih...dia anak perempuan kepada Encik Adnan ; Anizz Annisa.


Link blog Anizz ; klik pada gambar header atas ni. 

Pasal blog, beliau ni masih lagi bersifat anak gadis remaja macam anak-anak pcl Nina dan Hanis ...eh kebetulan pulak nama beliau pon anis jugak...jadi senang pcl nak ingat .

Itu hari bila ditanya tentang blog "Qaseh Ku" ; pcl ada bagi cadangan supaya tukar sikit background colour.....just my suggestion saja (mata org lama) memang tak mech langsung...kan !

Blogger yang sangat rajin blogwalking., anda komen pasti dia balas balik komen di blog anda..konsep blogwalking yang sangat bersih yang patut dicontohi.

Review tak perlu panjang...yang pasti pcl ajak anda singgah dulu dan kenal blogger tersebut. 
Sekarang ni blog Anizz sedang buat segment...mana yang suka segmen pon dipersilakan terjah.

Terjah nanti ..kirim salam pcl kat dia hokay !!

19 comments:

  1. anis memang rajin blogwalking :)

    ReplyDelete
  2. Tercari2 basikal apa yg aniss naik. Ehehe basikal comel itu rupanya. Aniss seorang blogger yg rajin blogwalking. Jom pergi boom Aniss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah... malu aihh nak tunjuk org kite naik beskal..huhu... nie gara2 ajak pcl bw gune beskal la nie..hahha.... :D

      Delete
    2. berbasikal juga best selain berjogging :)

      Delete
  3. Bagus entry ni...khas review utk blogger ye PCL..keep it up...soon will ikut jejak...ehemmmm bila la blog ju dpt review cm ni hehehheheheh

    ReplyDelete
  4. Bila la dpt di review mcm ni jgk hehe..

    ReplyDelete
  5. Comel jer header gadis berbasikal tu...nak terjah la!

    ReplyDelete
  6. Wah rajin ben=benorr PcL Review... Aniss hehhe mg best selalu singgah blog Lya selalu komen dan selalu jugak BOOM KOMEN hahaha

    ReplyDelete
  7. Nanti tolong review blog Lya boleh hahahaha ...

    ReplyDelete
  8. ishhh maluuu nieee..hadoii... oke pcl.. akan ditukar background ye.. tengah cari kaler yang sesuai ni..hikhik... tengkiu ye buat review.. kembang hidung nie.. ^__^

    ReplyDelete
  9. wah..camtu nak di review jugaklah macam blog aniss

    ReplyDelete
  10. anizz memang rajin blogwalking. tak semua orang rajin . hihi

    ReplyDelete
  11. Review blog pula...hihi...tahniah anis...macam kenal je blogger anis nie..hihi..

    ReplyDelete
  12. Wah PCL bila nak review saya pula. Untung aniz dapat teguran dari sifu.

    ReplyDelete
  13. bestnya bila di review oleh blogger otai..hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.