#REVIEWINSTAGRAMKBBA ada kelebihan tersendiri ?

Monday, February 23, 2015 PCL 12 Comments

#REVIEWINSTAGRAMKBBA

Bagus idea sebegini, untuk mengetengahkan akaun instagram oleh ahli-ahli yang turut serta dalam siri REVIEW ini.

Tujuan utamanya adalah untuk menjadikan instgram sebagai sebahagian sumber menambahkan pendapatan selain suka-suka posting gambar.

Kelebihan #REVIEWINSTAGRAMKBBA

  • Follower berpotensi semakin bertambah.
  • Instagram direview boleh meluaskan skop kenalan dari yang sedia kenal kepada instagrammer yang entah dari mana datangnya.
  • boleh belajar strategi bagaimana orang lain boleh buat dan berjaya dengan instagram.
  • tahu apa itu hashtag (#) dan kegunaannya.
  • dan banyak lagi..


Screenshot  1st  #REVIEWINSTAGRAMKBBA

Screenshot terkini (hari ini) #REVIEWINSTAGRAMKBBA


Media soaial yang berasaskan gambar semakin menjadi pilihan, inilah peluang yang sepatutnya direbut oleh mereka yang tahu menilai setiap sesuatu itu boleh menghasilkan income dari media sosial.

Proses memperkenalkan instgram kepada umum dengan cara mudah lagi berhemah dari #kelabbloggerbenashaari sudah berlanjutan bermula dari seminggu yang lepas .

Ada Usaha Ada Peningkatan, saya sendiri telah nampak hasilnya.. Akan Menyusul Kejayaan itu. Yakin Boleh. InsyaAllah.

12 comments:

  1. bagus bila buat review macam ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg baguss..tapi takleh nak commit baru2 ni..kak lya tak sempat nak join

      Delete
  2. pcl...akaun instagram x bukak lagi...sobs...

    ReplyDelete
  3. Lamanya tak drop komen sini. Selalu baca entri je tak boleh komen via hp..

    ReplyDelete
  4. betol. kelebihan review ni bagus

    ReplyDelete
  5. Hehehe ok la tu semangat semangat ...

    ReplyDelete
  6. saya lebih suka IG bebranding facebook...IG lebih mudah dan menghiburkan..Facebook bikin stress je..hehehe

    ReplyDelete
  7. maksudnya kita letak hashtag tu pada setiap gambar kita ke? hehe tak paham sgt :p

    ReplyDelete
  8. Memang berbaloi.. bila laa time aku.. ha ha ha..

    ReplyDelete
  9. Baru jek nak start aktif ke instagram ni..salam kenal

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.