RUMAH BURUNG / KUCING / ARNAB BERBAGAI REKA BENTUK DAN SAIZ UNTUK TEMPAHAN

Saturday, September 26, 2015 Nazlee Ismail 19 Comments


RUMAH BURUNG / ARNAB / KUCING BERBAGAI REKA BENTUK DAN SAIZ UNTUK TEMPAHAN


Pemelihara haiwan kesayangan seperti kucing, arnab dan seumpamanya boleh mendapatkan perkhidmatan membuat 'Rumah Haiwan Kesayangan' mengikut reka bentuk sedia ada atau boleh berunding dengan kami mengikut kehendak anda sebagai pelanggan.

Rumah Kucing / Cats Enclosure


Produk utama kami ialah merekabentuk dan membina rumah kucing untuk memberi keselesaan dan kehidupan kepada kucing kesayangan anda. Out Door CATS ENCLOSURE kami adalah ekonomikal, tahan lasak, ringan, easy maintainance kerana rekabentuk dan binaannya yang INOVATIF. 

READY MADE : Saiz 6x6, 6x8, 6x10 kakipersegi 
CUSTOM MADE : Rekabentuk dan saiz mengikut kehedak pelanggan.

Ini contoh design sangkar kucing indoor /outdoor . Saiz 5 x 3 x 6 kaki

(Update Terkini  2018)
Nazdesign masih lagi aktif menerima tempahan dari seluruh negeri (Semenanjung Malaysia). Terkini projek rumah kucing (10x5x6) di Setiawan Perak, rumah kucing (6x2x6) di USJ Selangor dan rumah arnab (10x3x4) di Ampang Selangor. #nazdesign_0174009726

Rumah Arnab




Rumah Kucing 




Untuk pertanyaan dan tempahan boleh berhubung terus kepada ;

Rumah Kucing








19 comments:

  1. menarik juga rumah kucing tu :D. Ada 8 ekor kt rumah hehehe

    ReplyDelete
  2. suka tengok rumah kucing yang mula mula tu. hehe

    ReplyDelete
  3. menarik tu.macam nak order je untuk anak bulus yang baru lahir tu..

    ReplyDelete
  4. mcm cntik je.. tp kucing parsi ni grang sikit

    ReplyDelete
  5. WAH CANTIK SANGAT RUMAH KUCING...

    KALAU RUANG ADA RUANG HALAMAN MESTI CANTIK... KUCING PON AKAN RASA SELESA DAN BAHAGIA...

    ReplyDelete
  6. cantik2 design rumah haiwan peliharaan ni,, tapi sayang saya tak membelanya,,untunglah haiwan tu bila tuannya membelikan dia rumah hihi,,sungguh selesa,,

    ReplyDelete
  7. haha..... buatan tangan orang seni yang sangat kreatif dapat menghasilkan dokorasi berkenaan...

    ReplyDelete
  8. jika saya memang membela haiwan ini pastinya tidak akan teragak-agak untuk menempah. Pasti servis yang baik dari PCL

    ReplyDelete
    Replies
    1. mu nak duduk dalam tu pun boleh arz.. haha

      Delete
  9. uishh cantiknyee... berkenan.. hihi... kalau bela kucing mesti nak tempah jugak nanti..huhu

    ReplyDelete
  10. mahal x pcl? mcam best jer..macam cantik jerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga memang cantik secantik dan standard qulity product. InsyaAllah memuaskan hati.

      Delete
  11. kemain. kucing pun nak rumah macam manusia. hahaa

    ReplyDelete
  12. Salam, saya nak tanya harga untuk rumah dalam gambar ke-4 tu berapa yer?...mcm berminat nk tempah utk arnab saya...

    ReplyDelete
  13. Nak tanya ni area mna sya nk tempah tpi sya dok penang.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.