Ada hati nak bertukar status "Orang Kaya" .

Monday, March 16, 2015 PCL 12 Comments


Lanskap depan pejabat ni buat aku teringin sangat nak main golf. Pengalaman bermain golf betul-betul belum berkesempatan lagi (tak ada geng sebenarnya...),  tapi pengalaman main game golf dalam laptop akuuu.. haha..adalah sikit.

Golf hanya untuk orang kaya?

Nanti jadi 'orang berada' ke baru boleh join mereka main golf? Ya mungkin, ..sebab kos sangat tinggi semua perlu bayaran; sewa stick, tips khidmat caddy.... kecuali lah kita main suka-suka kat kawasan lanskap macam ni..

lanskap


Belajar pukul bola golf dulu..
Boleh mula dengan mencari Diving Range ; nampak mudah ye tapi sekali pukulan belum tentu kena pada bola jika tak tahu teknik golf yang betul.

hurmm..ada hati nak tukar status jadi "Orang Kaya" ? berangan sebelum mula kerja. keh keh keh..


12 comments:

  1. Assalamualaikum. wahh best ke main golf? hahahha tak reti tengok bola golf melayang. hihiii

    ReplyDelete
  2. mana tau bila dah belajar pukul bola golf kat tempat macm ni,boleh jadi pro jugak.heheh

    ReplyDelete
  3. wah! dh nk golf plak sekarang...go PCL i can do it! ewah...hehehe

    ReplyDelete
  4. Wahhh..teringin jugak nak tukar status org kaya..hihi

    ReplyDelete
  5. Hahaha. beranngan nati lama lama jadi kenyataan PCL :D

    ReplyDelete
  6. sakit pinggang la PCL men golf...heheee

    ReplyDelete
  7. Hehehe berangan jer mampu ..Tapi mana tahu angan2 jadi realiti kita tatau kan kan kan ..

    ReplyDelete
  8. wah ! permainan orang kaya...hehe

    ReplyDelete
  9. Tak pe kita berangan..haha..nak puaskan hati kan..kui..kuii..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.