Bagai mana nak bagi galakkan supaya dia ada sifat berdaya saing dalam pelajaran?

Tuesday, March 10, 2015 PCL 5 Comments


minggu ni dah mula exam untuk hanis di sekolahnya..tapi dia jenis rileks orangnya.., mudahan rileks adik tu memberi kelapangan fikiran untuk mejawab nanti. Disamping memberi sokongan..kita sebagai ibu bapa mendoakan yang terbaik..
Sesuatu yang hebat boleh buat abah, mama & kakak berbangga.

hanis

macam mana nak bagi galakkan supaya dia ada sifat berdaya saing dalam pelajaran?

hujung minggu ini dah mula cuti pertengahan Penggal 1. Depa dah tanya kata tak plan nak pi bercuti kemana-mana ?

Pulau Tioman kata hanis nak snorkling ? ...

5 comments:

  1. wah klau aina tu dh gelabah tahp ap enth. huhu buktinya, spm lepas smpai sakit2 ='(

    ReplyDelete
  2. Good luck hanis...hehehe nak bercurpti dah..sabar sabar nanti blh p bercuti kalau rajin belajar noooo...

    ReplyDelete
  3. sejak ada PBS ni, pelajar mmg kurang ada daya saing, sebab cakap dorang, ala, cikgu akan tlg dapat band tinggi nnti, tak yah risau..alahai...

    ReplyDelete
  4. kejayaan anak anak datangnyaa juga dari doa mak ayah. moga hanis berjaya dunia akhirat :D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.