ehh..apa aku nak share ni sebenarnya?

Sunday, March 15, 2015 PCL 15 Comments


Lama dah timbang berat badan  ni selalunya  turun naik tak menentu..bila selera, makan banyak , tak berselera pon sama...makan banyak tu jugak haha.

kesan dari berdiet atkin


paling banyak kilo turun ialah 5kg dan naik balik kilo demi kilogram...bila terasa penat nak buat sesuatu sebab badan berat nak bergerak barulah nak kurangkan semula. hurmm sampai bila?

Pcl sudah melebihi usia 40, azam diri untuk memperbanyakkan aktiviti kemasyarakatan ..lebih dekat dengan masjid ke arah sosial hidup yang lebih harmoni terutamanya .

Blogging dan sosial media lain tetap diteruskan selagi termampu. Ini minat dan tak semestinya minat menyekat kita dari melakukan ibadat dan tanggung jawab dengan sempurna insyaAllah..kena bijak bahagikan masa.

ehh..apa aku nak share ni sebenarnya?

#sembang santai hari minggu

jangan lalai
jangan lalai
jangan lalai

tiba waktu solat..terus tunaikan, kalau tiada halangan amalkan solat berjamaah. Insyallah kita sihat dalam peliharaanNya.

.

15 comments:

  1. tunaikan tanggungjawab kita dengan pencipta dulu ^^

    ReplyDelete
  2. Terima kasih pcl...nak share apa hehehe..nak share peringatan buat diri dan sahabat..semoga kita tak lalai dalam mengingati Allah..Yang penting jangan lupa solat.

    ReplyDelete
  3. Setuju PCL...
    Dah menurun ka berat badan PCL?

    ReplyDelete
    Replies
    1. menurun tu Arz.. rasa hilang 5kg dah puas sangat..

      Delete
  4. Betul menulis lebih kepada manfaat lebih elok kan uncle..yang penting jangan lalai pada tanggungjawab

    ReplyDelete
  5. ibadat kpd Allah tetap diutamakan. sokong PCl !

    ReplyDelete
  6. solat perlu diutamakan :)

    ReplyDelete
  7. Zumal nie susah nak turun... Naik tu mudah sangat ^^

    ReplyDelete
  8. Tunggu PCL share rahsia turun 5kg :D

    ReplyDelete
  9. wah PCL amalkn diet apew nie? hahaa kongsi laa rahsia sikit

    ReplyDelete
  10. eh ! PCL dah makin kurus ler ;)

    ReplyDelete
  11. teruskan usaha murni PCL tu...kurus, sihat & beramal... =)

    ReplyDelete
  12. Saya lagi berat dari PCL. huhuu...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.