Hidup sedehana ?

Tuesday, March 17, 2015 PCL 11 Comments

Penjimatan


Dalam bab berjimat cermat, inilah yang kami amalkan.. hidup sentiasa bersederhana.

gambar PCL blogger


Gunting rambut setiap bulan dah percuma..kalau rambut panjang sikit dah rasa pening kepala untung ada mamaD dia super women ..biarlah aku puji isteri sendiri sesekali.

Doakan kami sekeluarga sentiasa dalam rahmat dan linduganNya.

Saya mendoakan anda juga.


11 comments:

  1. Memang menjimatkan kalau ada orang dalam family boleh gunting rambut kan.kedai pun mahal sekarang

    ReplyDelete
  2. puji isteri sendiri xapa. jgn puji isteri org, mau kena flying kick dgn mamaD . hakhak

    ReplyDelete
  3. kalau kita ada skill dan nak belajar, memang banyak dapat dipermudahkan

    ReplyDelete
  4. mamaD serba boleh. cayalahhh mamaD

    ReplyDelete
  5. Untungnya.. isteri pandai potong rambut

    ReplyDelete
  6. amin... untung mama D pandai gunting rambut .

    ReplyDelete
  7. nk dtg potong rambut juga boleh PCL? heheee

    ReplyDelete
  8. wah ! bestnyer pandai potong rambut ;)

    ReplyDelete
  9. kak ana pula terbalik PCL , boss kat rumah ni lah hair dresser kak ana hehe, jimat katanya. :)

    ReplyDelete
  10. Wah untungnya...cik akak kena pergi kedai kalau nak gunting rambut..huhu

    ReplyDelete
  11. Assalam abang PCL,
    AMIN
    iols nak potong rambut hubby tak gheti
    tapi memang slalu inaikan rambut hubby gitew
    he3

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.