Kenalkan Blogger dan Apa yang boleh saya bantu dengan blog ?

Tuesday, March 03, 2015 PCL 15 Comments


koleksi gambar pcl blogger

masa ni baru lagi dalam blogging (2010), tak join mama-mana komuniti blogger , lepak dengan famili cari idea nak blog tentang apa..haha kekononya lah,  masa tu mamaD pon tak tau PCL ni blogger....
Masa tu pon tak fikir sangat nak melangkah terus ke dunia blogging...lebih kepada suka-suka. 

koleksi gambar pcl blogger

selepas join komuniti blogger Kelab Blogger #kelabbloggerbenashaari. Dapat t-shirt ada logo rasmi barulah ngaku jadi ahli kelab...masa tu body agak susut sebab hurmm...makan ubat slim!! ehh bukan , diet lebih...ye la kan.

koleksi gambar pcl blogger

Ini gambar 2015, kamera triks saja tu...sila jangan percaya...hokay. ..dapat sponsor jadi 'duta' sesekali boleh la..cari makan duit tepi sebagai blogger . 


Ini blog saya..[www.nazlee.com] sila singgah atau kalau yang berminat nak beriklan tu boleh la... 
Ruang Iklan Untuk disewa ;


gambar screenshot pcl blogger


Ruang Iklan Untuk Disewa di sini [www.nazlee.com]

Beberapa slot/tapak/ruang disediakan :

[A]-Bahagian Header Blog (size 728x90)

[B]- Bahagian Post Entri Blog (Per Entri Review)

[C]- Bahagian Sidebar Blog  (size 250x250)


Apa yang saya boleh bantu anda...??



whatsapp : 0174009726
email : nazli.angkasa@gmail.com
website : www.nazlee.com

15 comments:

  1. Terbaikkk...mantap..berkesan...semoga terus maju dan berjaya PcL

    ReplyDelete
  2. go pcl go ! dulu suka suka . sekarng da jdi otai dahh .

    ReplyDelete
  3. semoga terus sukses PCL :)

    ReplyDelete
  4. nk sewa PCL jd model boleh? heheheeeee

    ReplyDelete
  5. Wah kena ajar cik akak lah macam nie..hihi

    ReplyDelete
  6. terbaik pcl. hehehe.^^ terima kasih tolong hari tuu :D

    ReplyDelete
  7. wahh.. bagus2.. suka2.. semoga terus sukses ye pcl :)

    ReplyDelete
  8. Canggih! Cikgu Sha kena berguru banyak ilmu dgn pcl ni ^^

    ReplyDelete
  9. Ruang iklan untuk disewa ya

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.