Legakan batuk dengan Stevia Sweetener ?

Tuesday, March 10, 2015 PCL 5 Comments


Legakan batuk dengan Stevia Sweetener ?


aku baru cuba tadi..picit 2 titik stevia atas sudu campur sikit air..ya Allah manis giler rasanya.

stevia ganti gula tebu


harap ianya okay..malam ni boleh tidur lena...dan esok boleh lega batuk.

batuk aku ni baru permulaan je..belum lagi tahap batuk kahak..risau jugak sebab esok nak present taklimat untuk Sebut Harga..

p/s..cuma ini yang ada, try test bukan nak promo sebab aku belum lagi jadi stokis atau dealer.. haha

p/ss...esok aku komen kat sini jugak apa akan jadi selepas malam ni..

.

5 comments:

  1. 0545 pagi, bangun...alhamdulillah..lega sikit dan beransur pulih batuk. Boleh la teruskan presentation kejap lagi..serius beb ! :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dah lega sikit...moga lega teruss la lps ni ya pcl...semoga cpt sembuh

    ReplyDelete
  3. wahhh memang memberi kesan ni :) alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. semoga cepat2 hilang batuk PCl...btw, kalau kita, kita suka makan sesudu madu, perah limau atas dia....batuk kuat camne pon, mesti baik :D arwah abah kite ajar dulu2 :D

    ReplyDelete
  5. PCL, bukan orang selalu makan stevia, guna setitis aje? 2 titis, peh, patut lah manis.
    Tapi, berkesan ye? Boleh beli satu ni :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.