Luahan Rasa Blogger #1

Monday, March 30, 2015 PCL 9 Comments


Camana nak mulakan nih?...blogger macam pcl ni kalau berhenti update blog walau sehari dua dah tak tau nak mula kat mana pulak..patutnya kena buat 'live entry'..tapi dengan famili tak sempat pulak..

Cerita samalam dah basi?

Blogger kalau boleh update on time, lagi best untuk lifestyle blogger, itulah cara bekerja mereka.

Tapi masalahnya takut pandangan mereka yang lain..kata blogger tak berdunia dengan orang sekeliling terdekat.

Seperkara lagi...kena pandai bawa diri dan jangan pentingkan diri.

Susah sebenarnya nak buat orang faham..kita fahamkan diri dan tanggung jawab kita terlebih dahulu. Segalanya akan mengikut rentak dan insyaAllah akan berlalu semakin mudah.

#luahanrasablogger

9 comments:

  1. betul tu pcl..dayah selalu kena dengan kawan2, 'ko ni x habis2 blog jer, apa ko dapat?buang masa' dayah diamkn jela and sampai masa dapat macam2 hasil dari blog, baru diorang buka mata, yg berguna rupanya dari blog ni.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same la kite dayah.. Bile dpt hasil sikit2 baru trbeliak bijik mata dyeorg.. Bukan sembang kosong taw.. Huhu

      Delete
  2. setuju dgn PCL... memang selalu ada dilema ni.. huhuhuhuu...

    kita cuba la yang terbaik untuk bahagi2kan masa... :)

    ReplyDelete
  3. Saya ada juga beberapa kali, "loop" dalam penulisan blog. Terlalu banyak kerja yang nak dibuat, keutamaan lain. Salute pada blogger yang dapat buat entry sehari sampai 3 kali

    ReplyDelete
  4. saya dulu masa anak sorang boleh buat macam tu..live update..atas highway pun boleh update blog.tapi sekarang sejak anak 2,anak lelaki pulak tu alahai..memang tak boleh la...masuk je kereta memang terus hilang gelaran blogger tu..heheheh

    ReplyDelete
  5. orang yang tak faham apa kita buat memang akan cakap macam macam :)

    ReplyDelete
  6. Dilema cerita daa basi selalu jadi kt mimin

    ReplyDelete
  7. Bagi kakcik, kadangkala 'stuck' juga hendak kemaskini blog walaupun kakcik punya masa.

    Sebab kita menulis untuk 'berkongsi', maka biarlah perkogsian itu ada manfaatnya. Lainlah kalau menulis untuk diri sendiri... :)

    ReplyDelete
  8. Assalam abang nazlee,
    oooooooooo
    kena updatelive yer???
    iols ni kekadang tu dah agak basi baru terupload he3

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.