Mata perempuan blink blink !!

Monday, March 09, 2015 PCL 8 Comments


Suka perkakasan dapur dari  stainless steel ?

stainless steel

..cantik berkilat dan sudah tentunya tahan karat.

Harga murah ; mungkin sebab kualiti dan ketebalan material tu..tapi aku rasa lebih berbaloi kali ni dari beli yang mahal tak semegah harga dengan kualitinya.

stainless steel


bila lalu di situ.. terbekenan dan ada bibit rasa mahu memilikinya...tengok pada harganya wuhhh murah giler..mamaD beli 2 set nak buat demo kat famili lain katanya...eh, whatsapp gambar terus...mak mertua dan makcik pon tengok terbekenan jugak.

lagi banyak depa oder...5 set terus sorang...mata perempuan blink blink!!

ada lagi tu yang mamaD dok 'aim' tengok ; steamer..nak buat masak stim katanya yang lama kat rumah tu kecik sangat.

Lokasi : dalam Pasaraya Giant, Banting.




8 comments:

  1. kalau saya pun nak kumpul barangan dapur jenis ni...tahan lama..

    ReplyDelete
  2. haish..awt cek tgok cek pun terbekenan ek? T_T

    ReplyDelete
  3. Hahahaha mmg gtu laaa kalau dah namanya perempuan ..pangkat mak orang pulak tu benda2 gni laa yg berkenan di hati hahaha..

    ReplyDelete
  4. hehehhe..
    mata mamaD ke yg blink-blink tue..
    kira ok ler tue sbb nanti boleh isi makanan faveret PCL.
    bertambah enak le buh dalam tu.

    ReplyDelete
  5. Sha tau macam mana mata blink - blink tu, baru 2 minggu lepas nampak, ekekeke :D

    ReplyDelete
  6. ainaa klau nmpk novel bru mata jd blink2 *.* hahaha

    ReplyDelete
  7. mak mak ni memang minat dgn peralatan dapoq ni... ;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.