Menu pagi di mama'D Cafe ?

Friday, March 13, 2015 PCL 11 Comments


menu simple,  bagi pcl ia menu yang sangat menarik pagi ini.

kelmarin dah cuba sekali di mamaD Cafe. hari ni menu "roti apetah" upgrade sikit...selagi tak jemu mungkin itu adalah sarapan keluarga pcl buat masa ni ...

mamaD Cafe


nak buatnya senang ...semudah nak makan tapi kena kreatif la..nak tebuk lubang tengah keping roti tu, nak goreng telur goyang dalam lubang tu...nak angkat dari atas kuali ke dalam pinggan. Semuanya kena ada kesabaran , skill dan kreativiti..

respect u mamaD ...sempat lagi dengan anak anak, tengok ni siapa...chakk !!

anak asuhan amamD, Yasmin

yasmin memang suka bila diacah acah gini..*eh betul ke ayat aku pepagi ni...
pukul 7.30am dah sampai dia kat rumah mamaD..cerah mata ;  nak memain dulu lah tu kan sebelum tertidur.  

.

11 comments:

  1. Enjoy Breakfast... Rajin MamaD...sweet sgt :) kreatif

    ReplyDelete
  2. comel baby.. ngejek mamaD la tu.. :p

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi...
    nampak sedap tuh...

    ReplyDelete
  4. wahh ! nama baby sama dgn mimin. sure dah besar comel mcm mimin. hahaha

    ReplyDelete
  5. menyelerakan sungguh roti apetah tu PCL, kreatif mamaD ni, hye yasmin... :)

    ReplyDelete
  6. telor tu .... menggiurkan . hahaha

    ReplyDelete
  7. SEMPAT MSKKAN...AGH MAKN AIR TGN MAMAK HARI NI...ORG TU KETAGIH TEH TARIK MAMAK PLK....

    ReplyDelete
  8. wahhh..gigih kan.. singgah balas dr www.shamieraosment.com

    ReplyDelete
  9. wahhh cafe mamaD. heheh. comelnyaa dia ^^

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.