Long Jack Orang Kampung Pilihanku..

Friday, March 27, 2015 PCL 16 Comments

OK Orang Kampung


Dah lama kenal dengan produk OK ni terutamanaya LongJack !
*Pengeluar produk pertama berasaskan Tongkat Ali, Kacip Fatimah & Herba di Malaysia Orang Kampung ;

Memang perlu bila diperlukan..selepas penat kerja seharian, terasa kesegarannya.

Sebelum memulakan pemanduan jarak jauh..OK Long Jack juga seolah memberikan 'power' kepada mata yang kadang kalanya kuyu dan layu  ~  issh !! membahayakan diri dan orang lain kalau memandu saat mata dalam keletihan.

OK Orang Kampung

Long Jack pilihan PCL :), kurang manis dan berkesan jika dibandingkan dengan minuman bertenaga lain.

.

16 comments:

  1. long jackk..teringat dia punya iklan tu..hehe

    ReplyDelete
  2. amboi, besar giler gambar Longjack ni...terkezut kita :D hehehehe

    ReplyDelete
  3. Kalau pemanduan jauh saya lebih suka buat kopi kaww paling pahit, insyallah setakat ini sangat berkesan. Minuman dalam tin atas pelbagai nama saya takut nak cuba....

    ReplyDelete
  4. kalau kurang manis tu mmg bagus lah PCL.. sebab kebanyakan minuman tenaga sekarang manis nyaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. long jack pahit...tapi mata saya ni kalau dah mengantuk bagi jack sparrow pun tetap mengantuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah.. Banyak2 komen. Komen ni lain macam.. Huhu

      Delete
  6. pilihan encik suami CN gak ;)

    ReplyDelete
  7. tak pernah terserempak kat kedai

    ReplyDelete
  8. Ayah Sha minum redbull @ nescafe aje. Kalau Sha, pernah rasa air kacip fatimah aje, hehe :D

    ReplyDelete
  9. Dulu ayah anis minum ni.. Skrg sejak sakit.. Tak minum dh..

    ReplyDelete
  10. Dulu waktu tahun 2005 puas minum kayak ginian. Sekarang mau minum kayak gini cari dimana

    ReplyDelete
  11. Satu yg gold, satu lg jenis biasa. Mana yg bagus?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.