Rempeyek rangup Knor ..sedap memang boleh ralit makan !

Saturday, March 21, 2015 PCL 5 Comments


Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh..

Kenal Blogger Knor ?  Cinnamondotcom ? ...pembuat rempeyek  ? pembuat kek ? Kayu manis? ...apa lagi tah (perkongsian nasihat pendidikan anak-anak dan banyak lagi)...

Anda boleh masuk link blog ini (http://norihanchocolatebakery.blogspot.com/)

Sebagai anak sedara dengan Knor, aku nak ambil berkat atas kerajinan dan usaha beliau memajukan diri , semoga keberkatan dalam melakukan sesuatu itu ada aura positifnya mengalir kepada anak-anak buahnya insya- Allah. Kami sentiasa mendoakan rahmat kehidupan seluruh keluarga dan pernigaannya berjaya dan terus berjaya ..


Blogger Knor ; Seorang ushawanita kecilan pembuat kek dan juga pembekal REMPEYEK rangup sedap ! Dan terkini beliau mengorak selangkah maju lagi dalam bisnes kuih frozen ;







Rempeyek rangup Knor ..sedap memang boleh ralit makan !


http://norihanchocolatebakery.blogspot.com/




Aneka Resipi perkongsian Knor :


http://norihanchocolatebakery.blogspot.com/



Untuk tempahan dan langganan produk beliau ;
Boleh hubungi  no watsapp 0132955849 (Kak Nor Ahmad)


.

5 comments:

  1. Ni anak buah yg superr cool ni...
    Allah sajer yg boleh balas..semoga pcl n family diberkati Allah dn sentiasa di limpahi rezeki melimpah ruah...amin Ya Rabbal'alamin

    ReplyDelete
  2. rempeyek memang sedap,rangup...

    ReplyDelete
  3. Wah... Sedap tu wat kudapn smbil tgk tv...

    ReplyDelete
  4. memang feveret la rempeyek ni hehehe.. sedapp

    ReplyDelete
  5. Suka jugak mkn rempeyek,.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.