Selalu sangat tersilap ?

Saturday, March 21, 2015 PCL 7 Comments

Faktor Usia?

Pernah tak anda bila dalam keadaan memandu kenderaan, anda tersalah masuk simpang atau salah jalan yang hendak dituju.

Anda bukan sesat jalan tapi sebenarnya anda hilang kosentrasi seketika. Fikiran terganggu disebabkan otak tidak dapat fokus untuk 2 perkara dalam satu masa.

Ini yang berlaku kepada aku petang tadi masa nak keluar makan dengan keluarga. Selamba menuju ke masuk simpang jalan lain ...sembang rancak punya pasal. Sudah jauh menyimpang baru mamaD perasan yang kami tersilap jalan.

"sebenarnya ....abang saja nak test co-pilot ; alert ke tidak pasal jalan jalan kat sini" hihi..aku bagi alasan.


7 comments:

  1. Kadnag mmg pnh la tak perasan... Hehe...

    ReplyDelete
  2. Saya dah banyak kali jadi macam ni. Kalau kita dah biasa lalu sesuatu jalan, minda kita selalu arahkan kita melalui jalan yang sama walaupun sebenarnya ketika itu kita nak lencong pergi ke jalan lain. Yang penting bila tersilap pandai-pandailah cover line supaya orang sebelah tak ingat kita dah nyanyuk, hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. JR memang banyak pengalaman.. kita tak nyayuk lg kan JR ? :)

      Delete
  3. Hahahah. kemainn alasan pcl bagi kat mamaD. ihikssss :D

    ReplyDelete
  4. Selalu pcl,tp tula,ayat cover encik suami sama je dgn pcl ;)

    ReplyDelete
  5. Hahahaha biasa la kalau dah silap nak cover line ler tuu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.