Tak Puas Hati dengan BA Donut ?

Tuesday, March 17, 2015 PCL 15 Comments


beli sekotak Big Apple Donuts untuk hanis.. dah lama lalu lalang depan jalan Banting tak sempat nak singgah beli..

Banting Big Apple

Kedai donut ni baru beberapa bulan dibuka, kalau sebelum ni nak makan big apple kenalah ke JJ Klang atau Alamanda Putrajaya.

Bila dah dekat sini, hanis tak pulak mintak makan donut big apple kesukaanya tu..tapi aku yang sengaja belikan..

Tak Puas Hati ?

apasal ramai Bangla pekerja dia??..dari depan kaunter sampai ke bahagian dapur .. dapur terbuka memang pelanggan nampak jelas melalui dinding kaca..

hurmm patutlah dulu masa memula buka ramai pelanggan (nampak dari luar kalau kita perasan masa memandu), tapi sekarang jauh beza..

Aku dah terbeli..tak cakap pon kat hanis semua tu, ..bila hanis dah makan sebijik, tanya kat dia kenapa tak habiskan..??

 tak sedap !! jawab hanis.

Lokasi makan : Cafe MamaD
Lokasi beli donut : Big Apple @Banting .


15 comments:

  1. Pekerja asing semakin mendominasi.

    ReplyDelete
  2. tula, cn pun sekali jer beli, takmo dah, kalau nak, beli dekat alamanda or jj jer ;)

    ReplyDelete
  3. Kat aeon BA tak ada pula mat bangla PCL.. ada area2 dia kut.

    ReplyDelete
  4. Tak sedap sebab bangla kut pekerja dia? Lain selera kan? Haish.
    Nampak gaya, lenkali kena beli tempat lain pulak T_T

    ReplyDelete
  5. Kalau cik akak agaknya payah nak telan donut tu..hihi..
    Sebab cik akak memang memilih tau uncle..huhu..

    ReplyDelete
  6. rupe die pon mcm pelik jer..huhu

    ReplyDelete
  7. Bangla yang kerja? Fengsannn.

    ReplyDelete
  8. mana2 kedai pun banyak bangala skrg. sbb gaji murah kot

    ReplyDelete
  9. aduhaii, dah jadi pembaziran.

    ReplyDelete
  10. bangla.??.alahai..bangla la yang buat semua tu ye??erm...

    ReplyDelete
  11. itu yg nmpk pom xsedp je... huhu

    ReplyDelete
  12. Assalam abang PCL,
    sekarang ni memang banyak pakai bangla la myanmar la indon la
    last ghaer makanan dah jadi tak sedap kan3

    ReplyDelete
  13. Bonde pon selalu lalu je yg kat Banting ni.. he he he x ernah singgah

    ReplyDelete
  14. Saya tertarik dengan tulisan anda TAK PUAS HATI DENGAN BA DONUT.Saya juga mempunyai tulisan yang sejenis mengenai Indonesia yang bisa anda kunjungi di Informasi Seputar Indonesia

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.