Yasmin masih dalam tempoh percubaan ..

Thursday, March 05, 2015 PCL 14 Comments

chakkk !! aaaa..

baby yasmin

haha..teringat masa kita ada baby ...masa tu hanis umairah yang kuat melalak dan waktu malamnya berjaga dan siang membuta..

kesian kalau biarkan ibu sorang-sorang berjaga malam..., kalau kita suami yang ada perasaan..pasti akan turut sama mebantu.

Ini lah hakikatnya... tapi semua tu sudah berlalu...lama dah.

gambar baby yasmin ini pon aku snap masa siang kelmarin ; anak jagaan mamaD yang terkini ...masih dalam tempoh percubaan sesuaikan keadaan.

mamaD kata baby Yasmin sebelah paginya mengamok sakan..dan Mea pulak buat perangai, jeles..hurm. Kesian mamaD melayan anak-anak...


Yasmin comel kan ? .. baby ni adik kepada Safiy.

Safiy, Mea


Satu jer aku risau.. hurmm..tanggungjawab tu takutnya jaga anak orang .


14 comments:

  1. heheheh lambai lambaii kat sape tuu? :p

    ReplyDelete
  2. Alololo comeynyer anak asuhan mamaD hehe..moga2 dpt sesuaikan diri ngan mamaD..

    ReplyDelete
  3. Assalam abang nazlee,
    waaa
    nomei baby

    ReplyDelete
  4. Bukan mudah melaksanakan tanggungjawab yang diberi kan PCL

    ReplyDelete
  5. SEMOGA MAMAD MENJADI PENGASUH YANG SANGAT BERTANGGUNGJAWAB..

    ReplyDelete
  6. comelnya,boleh tu mamaD sebab sebelum ni pun dah menagasuh dua orang puteri tersayang juga.

    ReplyDelete
  7. wife saya juga ernah bersuara ingin jadi pengasuh. tetapi tanggunjawab jadi pengasuh lebih tinggi.

    ReplyDelete
  8. perlu ada kesabaran, kekuatan emosi dan mental

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp..kena sabar dan sabar dan sabar dan sabar lagi..

      Delete
  9. Nak mendokong baby sendiri yg kecik comey cam tu dah tak berpeluang dah... saya cuma menunggu cucu pulak yg entah bila nak jadi kenyataan kerana anak belum kawin lagi hehehehehe...

    ReplyDelete
  10. Moga dipermudahkan urusan harian mamaD InsyaAllah :) Setiap perkerjaan hendaklah dilaksanakan dengan hati yg ikhlas.. yg berat akan menjadi ringgan...

    comel kanak-kanak tu pandai pose...
    macam bonde senyum riang

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.