Botol minuman IKEA.. sempatkan juga beli.

Monday, April 27, 2015 PCL 12 Comments


Hari ni memang aku cuti tapi bukan sebab kepenatan sempena Bloggers Day Out  di Cyberjaya kelmarin . Sebab yang sebenarnya adalah untuk selesaikan urusan keluarga.

Hari #KBDO adalah hari kepuasan sebenarnya..puas sebab dapat jumpa dan beramah mesra sambil beriadah dengan rakan blogger. hurm..malam nanti baru nak buat entri..esok baru boleh publish.

Selesai urusan di sana, singgah sekejap di IKEA Damansara. cari botol.. hurm botol jer pon !

Botol minuman IKEA

IKEA DAMANSARA


IKEA DAMANSARA

IKEA Damansara

ikea

..mamaD memang suka. Suatu kepuasana juga baginya bila dapat miliknya @RM5.90 hanya di IKEA.


.

12 comments:

  1. haha PCL semalam adik ipar pun beli 6 biji botol ni, kak ana memang simpan air sejuk dalam balang kaca,penat sehari tawaf IKEA cari langsir je pun :)

    ReplyDelete
  2. Nani aklau masuk IKEA macam macam rasa nak beli. Hahah

    ReplyDelete
  3. Cantik la botolnya pcl.nampak antik...

    ReplyDelete
  4. cantik la design botol tue..harga berpatutan sangat

    ReplyDelete
  5. comel design ni...salam singgah

    ReplyDelete
  6. Assalam abang nazlee,
    penang takdak ikea sob3

    ReplyDelete
  7. Kat dini tadak ikea...btol tu mmg comel

    ReplyDelete
  8. parking kena caj berapa?

    -FRiday

    ReplyDelete
  9. lama tak ke ikea, duk kat jenjarom ni rasa jauh jer nak ke sana, dulu masa duk kl mmg rajin ke ikea ni, best !

    ReplyDelete
  10. dekat Chubbies Cafe Cyberjaya pakai botol tu. hahahaha.. cool gilosss

    ReplyDelete
  11. murah la.. kt sini boto2 mcm tu mahal..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.