GIVEAWAY 2 MILLIONS PAGE VIEW !

Friday, April 24, 2015 Nazlee Ismail 28 Comments

Assalamualaikum..

GIVEAWAY 2 MILLIONS PAGE VIEW

Ringkas dan cepat hanya untuk GA ini... di mana , semua pelawat di sini boleh join, caranya mudah sahaja :

  1. Screenshot/printscreen/ScreenCapture sekeping gambar , crop bahagian NazleeDotCom PageView dengan angka 2000000 dan kawasan sekelilingya seperti contoh gambar di bawah.
  2. Hatar gambar melalui whatsapp ke 017-4009726
  3. Sertakan Nama penuh
  4. Tidak perlu buat entri
Giveaway 2 JUTA PAGE VIEW !
contoh printscreen pc

Giveaway 2 JUTA PAGE VIEW !

Yang pantas dan bernasib baik , dia boleh memenangi hadiah wang tunai RM50.00  ! (hanya seorang pemenang sahaja).


Penilaian :


  1. Penilaian dilakukan mengikut masa terawal penerimaan gambar tersebut ke no whatsaap yang diberikan.
  2. Ciri-ciri keselamatan dirahsiakan daripada unsur penipuan yang mungkin berlaku.


Selamat bergembira untuk GA ringkas kali ini. 

Sekian dari nazlee.com.

Terima kasih.

28 comments:

  1. wah...dapat rm50 tu...klu ada yg tak perasan dia yg ke 2 juta..mcmana la PCL?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perasan melepas laa... tapi mesti ada punya lah, dulu dah buat utk 500k , 1juta ...dan ini 2 juta ...

      Delete
  2. Wah.. Kena pntas sungguh ni.. Siapalah yg bertuah tu ye..

    ReplyDelete
  3. wah ! nak dekat 2 juta ni, kena selalu jenguk blog PCL ler macam ni, sekarang view baru 1934166, lambat lagi ;)

    ReplyDelete
  4. tak lama lah tue. good luck untuk yang bertuah tue nanti.

    ReplyDelete
  5. aci tak nk join? hahaha

    ReplyDelete
  6. dah malam baru baca post ni :(

    ReplyDelete
  7. berkampung kat sini sat pcl..hihi...

    ReplyDelete
  8. Lama lagi nie...kikiki...esok lusa singgah lagi...

    ReplyDelete
  9. Wah...kena cuba nasib ni...

    ReplyDelete
  10. kita tengok sapa yang kena :)

    ReplyDelete
  11. Skarang baru 1936402. Lagi 63598 viewers. InsyaAllah kalau dah rezeki tak kemana...
    #efg

    ReplyDelete
  12. jom lah pasang kemah kat sini

    ReplyDelete
  13. Berkampung disini... reramai :)

    ReplyDelete
  14. masih menanti..EFG dah berkhemah dua hari dua malam kat sini haha :)

    ReplyDelete
  15. lama lagi nii. nanti daa nak hmpir mimin dtg lg. huahuahua

    ReplyDelete
  16. arrrggghhhh....!! baru 1936918....!!
    terusss berusahaaaa...!! yeahhh... yeaaahhhh... *letak icon angkat berat kat sini*

    ReplyDelete
  17. Kretip sungguh idea ni. Jadi, hari2 kami kena usha page nazlee :)
    Semoga Allah gerakkan hati nak buka page ni bila view dah juta

    ReplyDelete
  18. Assalam abang nazle,
    waaaaaaaaaaaa
    soka3
    nak join :)

    ReplyDelete
  19. wah, ni taktik berkesan kasi orang rajin datang blog kita :D

    kalau ada rezeki, dapatlah. hehehe. good luck semua!

    ReplyDelete
  20. tahniah PCL! blog PCL mmg awesome!

    ReplyDelete
  21. wah heybat.. good luck!!

    ReplyDelete
  22. good luck yg berjaya ya..

    ReplyDelete
  23. Wah, macam best je..boleh cuba nasib ni..heheh :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.