Jangan gelak kat aku #2

Wednesday, April 01, 2015 PCL 14 Comments

Aku suka brand HONDA untuk motosikal, aku cuma ada EX5 Dream yang setakat ni banyak berjasa lagi menjimatkan duit poket aku ulang alik kerja.

Tadi motosikal aku pecah...ehh bukan cuma tayar depan pancet!

Masa terlampau sibuk menyebabkan aku tiada masa hendak tukar tiub. Nak sorong motor ke bengkel dalam kampung sini...aduihai, tak sanggup..gagahkan juga naik dengan duduk dihujung hujung seat supaya terjongket..., selamat rim tak sport aku tu..haha.

Pagi tadi, dengan segannya aku pinjam motosikal akak cleaner kat pejabat aku, baik betul dorang..nak pinjam sekejap ke lama tak jadi hal.

honda scooter

Pertama kali aku bawak motorsikal jenis scooter, Honda jugak la..aku memang suka Honda! ...pelik sebab tak ada padel brek kaki, tak ada gear.
Starter enjin hidup terus jalan..haha jakun sat !

alahai..ini kan motosikal perempuan?? janggal sikit la..


14 comments:

  1. owhh..bole pi laju , laju dari ex5 aku tu..motor "jantan" aku..hush!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...cik akak puny motor skuter..haha..

      Delete
  2. kenapa gambar macam pecah ye..?ke saya je yang nampak macam tu??heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti pulak saya...dalam skrin hp saya ok je.

      Delete
    2. oke je gambar...hihi..

      Delete
  3. perempuan kalau bawak scooter comel..adakah pcl kelihatan comel juge??hikhik.. peaceeee.. :D

    ReplyDelete
  4. Hahahahhaa.skuter baru stailooo.

    ReplyDelete
  5. Assalam abang nazlee,
    he3
    oppsssssssss
    tergelak pulop
    iols tak gheti bawak motor hokeyh :P

    ReplyDelete
  6. baik2 lutut kena rapat yer...takut tersadung side mirror kang hehehehe

    ReplyDelete
  7. Wahhh pcl bawa skuter. nani suka bawak skuter sebab senang

    ReplyDelete
  8. haha, mimin langsung tak pandai bawak motor... mimin lagi laa jakun

    ReplyDelete
  9. Hahaha bab jakun jap tuu sengeh sorg jap ..dulu pon masa naik scooter jakun jap jugak huhu

    ReplyDelete
  10. alolo..comey ler PCL bawak skuter ;)

    ReplyDelete
  11. kena kepit la pcl bawak skuter ni hahahahah

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.