Jubah Muslimah : Gabungan Hitam Ungu atau Burgundy ?

Friday, April 17, 2015 Nazlee Ismail 13 Comments


Raya oh raya !!...berapa hari lagi nak memasuki Ramadhan pon tak hingat kan. Tapi kaum hawa lah yang asyik sangat, bukan apa ...mereka tu master plan kewangan bagi sebuah keluarga..haruslah kan buat pesediaan awal apa yang sepatutnya.

Bagi anak-anak pcl, nampak mereka dah semakin matang sekarang. Cara berpakaian, cara bergaul dengan orang dewasa memang menunjukkan perubahan keremajaan umur kepada satu tahap. Selalu bercakap pasal fesyen ini , fesyen itu..nak beli macam ini dan macam itu... MamaD rajin melayan anak-anak, mereka selalunya sependapat.

Bila bertanya kepada pcl tentang fesyen..., senang jer "pakai la jubah nampak keanggunan gadis/wanita Melayu terserlah" ...haha.

Yeah.., wanita atau gadis muslim berjubah memang tampak lebih anggun ! (90% lelaki bersetuju) :)
SweetMuslimah boleh dijadikan pilihan untuk itu :


Baju Muslimah


Cantik bergundy ? ..baru tau ada warna burgundy ...oh lelaki :)

.

13 comments:

  1. Alamakkkk..cantiknye jubah burgundy tu fuh!

    ReplyDelete
  2. lawa color burgundy . baru tau nama warna tuuu

    ReplyDelete
  3. ooo..burgundy tu maroon ya pcl...oh wanita la KG ni

    ReplyDelete
  4. cantikk sangatt. harga mesti cantikk

    ReplyDelete
  5. warna burgundy tu camntik PCL!!!!

    ReplyDelete
  6. semua cantik2...

    tq for drop komen kat blog saya...salam perkenalan PCLnazlee dot com

    ReplyDelete
  7. cn suka brand sweetmuslimah ni, cantik2

    ReplyDelete
  8. Dah jadi trend skrg org pakai jubah. Kalau dulu orang tua2 jek pakai kan. hehe. Tapi kena pandai pilih jugak nak beli jubah. Kalau tak betul pilih, kadang2 boleh nampak aurat. Tp jubah kat SweetMuslimah mmg awesome!!!

    ReplyDelete
  9. Dua2 mmg cantik..sesuai pkai raya ni..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.