Kelas Membuat Roti Puan Wanie

Thursday, April 09, 2015 PCL 21 Comments

ASALAMUALAIKUM WBT..

Kelas Membuat Roti

Jom penuhkan jadual anda untuk kelas membuat roti..

Wanie kelas roti
wanie kelas roti

wanie kelas roti

Pendaftaran

Yuran tersangatlah murah..

Bukan rm 250
Bukan rm 150
Bukan rm 100

HANYA RM 50 SAHAJA.

Anda akan mempelajari teknik membuat :

Roti kaya
Roti kelapa
Roti kacang merah
Roti sosej
Roti cheese
Mini pizza

wanie kelas roti

wanie kelas roti

Sangat terhad untuk 5@6 orang sahaja setiap tarikh yang dijadualkan.. Hasil pembelajaran roti yang anda buat anda akan bawa pulang.



Alamat : No 18 Kampung Baru Lanjut 43900 Sepang Selangor..

Sebarang pertanyaan boleh hubungi Puan Wanie 017 6906288


Kepada sesiapa yang berminat nak mengiklankan produk mereka, sila email/whatsapp saya ~ PCL .

21 comments:

  1. wahhh best ni...tapi masa tu..masa tuh.. hehehe time be nice to me..i nak p belaja buat roti!!

    blog updated : http://bitttravel.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. bestnya. Dicadangkan puan wani buat kelas kat utara juga nanti...

    ReplyDelete
  3. sebenarnya terniat jugak dalam hati ni nak belajar buat roti dan kek,tapi belum ada masa ke arah tu sekarang ni..tengoklah kalau dah pencen dari kerjaya...hehe

    ReplyDelete
  4. wah..sedap nie..kiki..kalau dah pandai..buat sendiri je tak perlu pergi kedai nak beli

    ReplyDelete
  5. best tu buat roti...murah pulak tu..

    ReplyDelete
  6. Sronoknyer ...Nak jugak masuk kelas tapi kat sini takde yang dekat2..Kalau jauh susah sikit laaa nak tinggal anak lagi ..Tapi best kan kalau dapat belajar..MamaD boleh pegi la nanti hehehe...Kalau dapat buat sendiri mmg best ..Sila aribulan blh jual pulak tuuu..Singgah pagi dari #exchangefeedgroup #kelabbloggerbenashaari

    ReplyDelete
  7. Murahnya PCL Sepang pun tak le jauh dari Kajang macam menarik nih.

    ReplyDelete
  8. bestnya belajar buat roti (^_~)
    ada masa blh pergi

    ReplyDelete
  9. wah murahnya! klau dekat ni dah lama join skaki >_<

    ReplyDelete
  10. ermm... sedapnya...!! gebu...gebu... :)

    *dekat je tu dengan B.B. Salak Tinggi.. Insya-Allah nanti bincang dgn Pokchik dulu.. kalau dia izinkan, boleh la Mokchik join ye.... :)

    ReplyDelete
  11. Assalam abang nazlee,
    waaaa
    meriahnya roti2 itu
    student pun dari sekecik2 ada yer he3

    ReplyDelete
  12. sedapnyee...i loikee roti... dah la murah... kalau dekat dh lame nak join ni...

    ReplyDelete
  13. Syoknya dapat buat roti gebu-gebu....

    ReplyDelete
  14. memang murah! lepas tu boleh gandakan pelaburan tu dgn buat bisness homemade bread.. wahhhh

    ReplyDelete
  15. Nurul minat belajar benda2 gini.. kalau dekat nk juga pegi.. buat masa ni Nurul belajar kat Kolej komuniti pasir gudang.. kelas ujung minggu.. RM70 bersih..

    ReplyDelete
  16. wow..best tu, tapi jauh la nak gi..untung siapa yang dekat tu..bole pergi belajar, yuran pun murah jer tu =)

    ReplyDelete
  17. assalam,
    ada lagi tak klass roti rm50 nie,,,saya nak juga belajar...kalau saya cari kawan2 yg nak belajar ..masih lagi ok ker

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebarang pertanyaan boleh hubungi Puan Wanie 017 6906288

      Delete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.