Panasonic Digital Camera (2nd Hand) For Sale .

Sunday, April 19, 2015 Nazlee Ismail 15 Comments

Bajet nak murah, kamera untuk dimiliki, kamera 2nd hand berjenama terkemuka, kualitinya masih elok dan tiada kecacatan. Anda boleh contact saya bila bila masa.

panasonic

Camera For Sale (2nd Hand)

Digital Camera Panasonic
Lumix GF2C 14mm (SL V)
F2.5 Lens Kit
c/w Panasonic 16GB SD card, manual, cd, panasonic bag.
Bought Y2012
All in a good condition, no damage, no flaws.

For Sale / RM9**.00 / COD @Banting Selangor. Call or whatsapp 017-4009726

panasonic camera for sale

#camera #forsale
#cameraforsale #malaysia
#kelabbloggerbenashaari
#exchangefeedgroup

15 comments:

  1. kalau la......kalau la KG nak....tp dompet yang tak nak..huhuhuh

    ReplyDelete
  2. Salam, saya sedang mencari kamera yang bajet RM500 untuk kegunaan pelancong saya, jika ada blh call saya ok atau email terus ke sy tiomanwan@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Kira murah la RM900 tu... grab cepat!

    ReplyDelete
  4. wah.. kalaulah saya berwang..

    ReplyDelete
  5. untunglah siap dpt beli tu... :)

    ReplyDelete
  6. kalau instax camera ada tak? huhu

    ReplyDelete
  7. SAYA GUNA KAMERA HANDPHONE SAJA..

    ReplyDelete
  8. nak jugak tapi tak duit dah ni...:p

    ReplyDelete
  9. wahai dompetku..gemuk la secepat mungkin..lumix ni dah lama sangat teringin T_T

    ReplyDelete
  10. bestnyer ! tp cn tak minat kamera sbb nnti tak ada muka dalam kamera, asyik muka org jer..hehe

    ReplyDelete
  11. bos, boleh ke try snap sikit gambar-gambar nya... nak usha

    ReplyDelete
  12. Kalau ada bajet mmg dah grab nie. Dah lama mengidam. haha.
    #efg

    ReplyDelete
  13. Lelong lelong sapa nk bli cepat2..

    ReplyDelete
  14. duit xdak.. lagipun, saya x berapa mahir dengan kamera

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.