PENCARIAN BLOGLIST JJCM

Thursday, April 02, 2015 PCL 12 Comments


JJCM ...haha teringat dengan keletah seorang pengacara tv yang sentiasa riang macam Bonde jugak lah orangnya.."Bonde Senyum Riang" ; Jom anda semua yang rajin REVIEW tempat makan secara sukarela tu..boleh la join JJCM Bloglist ni.

nasi ayam penyet

Ini yang best makan kat Sungai Petani, Kedah... jauh bagi kita yang jauh tapi dekat bagi orang utara khususnya, nanti kalau ada masa boleh la menyinggah @ RESTORAN NASI PADANG LANGKASUKA.
Menurut pemilik restoran .."kami datangkan khas tukang masak dari Indon yang sememangnya ahli masakan tradisional Indonesia, segala rempah ratusnya kami proses sendiri dari bahan metahnya sampai jadi menu macam ni...original, ada banyak lagi menu di sini..mai cuba dulu!"

Dan gambar di bawah ni pula, minuman yang lain daripada biasa...

teh campur telur ayam kampung

"Tertunggu-tunggu jugak sebab lama baru muncul TEH TELUR di atas meja, ambil masa juga nak sediakan ni rupanya sebab menurut Abg Men, proses pukul telur dilakukan sebaiknya supaya rasa/bau hanyir tidak menyerlah".Klik sini

.........okay readers, lets join JJCM bloglist segmen ! nanti kalau ada rezeki penganjur dapat invitation, boleh la bawak kita makan free riang bersama Bonde...hihi. Klik banner kat atas sekali tu untuk join JJCM. terbaik !

.

12 comments:

  1. erkkk! sedap ke teh telur tu? :P

    ReplyDelete
  2. Assalam abang nazlee,
    waaaaaa
    macam best jaaaaa
    nak join la he3

    ReplyDelete
  3. TEH TELUR........??!! serius ke... uhhh... :)

    tak mampu nak imagine macam mana rasanya tu.. tak loya ke...? :p

    ReplyDelete
  4. PCL..dekat ja ngan khaty..tapi jarang p sana,tapi area tue memang hub makanan yang best2..

    ReplyDelete
  5. Teh telur huhuhu tak penah dgr dan tak penah lagi tgk..ni festime tgk teh telur ..

    ReplyDelete
  6. Lama tak berjalan jalan. Just nak sampaikan khabar gembira..Adsense dah support Bahasa Melayu!!!

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya

    tk tertelan rasanya teh telur tu.....

    ReplyDelete
  8. teh telur? takut dngar,.hehe

    ReplyDelete
  9. Waahhh PCL!! saya nk pi nanti hahahahha

    ReplyDelete
  10. tak muak ke teh telur tu?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.