Saiz ukuran lilit pinggang aku mengecil ?

Sunday, April 12, 2015 Nazlee Ismail 12 Comments


mamaD belanja seluar jeans sehelai , kira ni meneman isteri shopping dan suami dapat hadiah..haha gitulah, adakalanya..nak jugak.

Dapat hadiah dengan tetiba suatu hal dan satu hal lagi yang mengejutkan, bila pilih saiz seluar nak masuk fitting room ambil saiz biasa sebelum ni...Cuba saiz 34, 33, 32...last sekali 31 baru la ngam saiz .

Saiz ukuran pinggang mengecil akibat atkins diet?


atkin diet

atkin diet

Omg 😱😱😱😱 #atkinsdiet terbukti..walau aku selalu terbabas .

12 comments:

  1. peeewittttt tahniah kuwus....

    ReplyDelete
  2. JELES SUNGGUH NI!!!!!!!
    :D

    ReplyDelete
  3. Yeh berjaya juga akhirnya...diet hebat..kiki

    ReplyDelete
  4. tahniah. jelesnyaaa saya.

    ReplyDelete
  5. Tahniah PCL satu kejayaan juga tu..utk penampilan diri serta keyakinan diri..hihii

    ReplyDelete
  6. perhhhh...mengecil tu =D

    ReplyDelete
  7. pinggang aku membesar DENGAN SIHAT, DAN KUAT.

    FR

    ReplyDelete
  8. yaa. berjaya kuruss... singgah sini.. followw terus blog ni ya.. tq

    ReplyDelete
  9. abg aina pun bt diet atkins ni. memang menjadi snggh. terkejut kut tgk dia balik je kelantan muka dah xbulat mcm dlu. haha

    ReplyDelete
  10. pcl.. doakan anis supaya dapat buat diet atkins dengan jayanye ye..huhu..kelaut je...

    ReplyDelete
  11. susah nak cari saiz seluar sbb pinggang abe kie saiz 37. huhuhuhu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.