Dekorasi Rumah Kucing

Tuesday, April 14, 2015 Nazlee Ismail 12 Comments


Ramai manusia semakin perihatin dengan haiwan dan ingin membuat yang terbaik untuk haiwan peliharaan mereka terjaga rapi dan diberikan penjagaan dan keselesaan tempat tinggal.

tempahan rumah kucing

Ada orang sanggup berhabis belanja untuk ini, sudah boleh menganggap haiwan kesayangan sebahagian keluarga mereka.

Sejak diiklankan melalui blog ini dan juga instgaram ; sambutan sangat mengejutkan. Boleh dikatakan setiap hari ada pertanyaan dan tempahan dan kini ada yang sedang dalam pembikinan.

Tempahan rumah kucing

Konsep desing ikut kehendak pelanggan dan kami menambah baik dengan pengalaman yang ada mampu menghasilkan sebuah rumah kucing idaman.

Tidak tertumpah kepada haiwan seperti kucing malahan juga boleh mereka bentuk rumah untuk arnab dan burung.

Boleh berhubung dengan saya di nombor pada banner untuk keterangan lanjut.



TEMPAHAN SUDAH DIBUKA KEPADA UMUM
TEMPOH SIAP : 3-4 MINGGU
TEL/WHATSAPP : 017-4009726 (NAZLEE) 
Kemaskini : 08 Ogos 2016


12 comments:

  1. dah semakin kreatif rumah kucing ni kan..kucing pun nak juga rasa ada rumah cantim...heheee

    ReplyDelete
  2. kreatif sgt! tp smua kucing aina dah xada. ada pun kdg2 balik rumah. huhu kucing jantan >_<

    ReplyDelete
  3. wah...bisnes rumah kucing pulak pcl ni....drpd bahan apa ni pcl?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut pemintaan pelanggan dan juga bajet, frame besi boleh..kayu pon boleh.

      Delete
  4. rumah kucing ni sgt diperlukan apabila tuan rumah nak tinggal rumah... kalau berkeliaran mau hilang kena curi kan...

    ReplyDelete
  5. wah..rumah kucing ada lantai rumput..selalunya simen dah ada kotak pasir..

    ReplyDelete
  6. hihihi...macam best je...tapi dah ada sangkar..huhu...boleh cuba nnt

    ReplyDelete
  7. bagus idea PCL ni, praktikal untuk memelihara kucing tanpa mengganggu jiran tetangga.

    ReplyDelete
  8. kucing pon ade rumah dah..cantikk :)

    ReplyDelete
  9. wah menariknya boleh tempah ikut design sendiri

    ReplyDelete
  10. menarik!.. tapi sayang dah tak bela kucing lagi sebab tak serasi. kalau tak sure akan tempah kat sini.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.